MuziekMuziek

De snor in 2020 is echt dé trend voor mannen

De snor in 2020 voor mannen

De snor in 2020. De snor gaat echt een trend worden in 2020. Na jaren van het schrijven over baarden, zal ik op mijn blog ruimte moeten gaan maken voor de snor in 2020. Ik heb de trend van de snor al eerder aangekondigd. Nu lijkt het er echt van te gaan komen. De snor zal zeker in 2020 echt massaal in het straatbeeld verschijnen. Super leuk toch? Of moet jij nog even wennen? Ik zal in dit artikel wat informatie en uitleg geven over het dragen van een snor.

De snor in 2020 de grote trend

De snor in 2020 is natuurlijk niet zomaar een snor. Trouwens, een snor is nooit zomaar een snor! Aangezien hij een erg prominent pronkstuk van je gezicht zal zijn, draag je een snor nooit zomaar. Maar het is toch simpel, gewoon je bovenlip niet meer scheren en klaar! Helaas! Een snor is echt niet een beetje haar op je bovenlip. De snor is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Je kiest de snor die bij je past en deze verzorg je goed. Vind je het lastig om de juiste snor te kiezen, dan is je kapper/barbier het juiste startpunt. Je kan je kapper/barbier vragen om met je mee te denken wat de beste vorm snor is voor jouw gezicht. Ook kan hij je tips geven over de verzorging. Al doe ik dat natuurlijk ook ?

De verzorging van je snor

Oké, de snor is dus niet zomaar een dingetje van haar op je bovenlip. Maar hoe verzorg je de snor dan op de juiste manier? Zoals hierboven al gezegd, het begint met de juiste vorm die past bij jou en je gezicht. Ik geef je graag wat inspiratie over de verschillende vormen. Deze kan je daarna laten knippen bij een kapper/barbier en als je denkt het zelf te kunnen kan dat natuurlijk ook. Een snor moet je natuurlijk wel netjes houden dus is het belangrijk deze goed bij te houden. Met een trimmer kan je de lengte en de vorm goed aanpassen en bijhouden. Gebruik daarna wat baardolie bij een natuurlijke vorm. Deze baardolie houd je snor netjes en verzorgd de huid onder de snor. Wanneer je een vorm in je snor draagt, kan het nodig zijn om hiervoor snorrenwax of een stylingproduct te gebruiken. Denk hierbij aan de puntjes in de snor. Ik hierover een filmpje gemaakt hoe je deze puntjes kan maken.

Snor in 2020 inspiratie voor mannen

Aangezien ik niet zomaar allemaal foto’s op mijn blog mag plaatsen, verwijs ik je heel graag voor meer inspiratie naar mijn speciale snorrenpagina op Pinterest klik hier.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer