MuziekMuziek

Gillette Body Scheercrème, voor alle delen. Review by B4men.nl

Ik heb inmiddels al aardig wat artikelen gewijd aan dit onderwerp en de meesten weten dat ik het scheren van je lijf iets heel normaal vind. Bijna overal scheer ik mijzelf, ik sla mijn gezicht nog steeds over! Ik ben van mening dat het scheren van je lijf voor een beter hygiëne zorgt en ook vind ik het veel mooier staan. De bossen haar onder de oksels vind ik ook bij mannen geen gezicht. Persoonlijk vind ik het ook een stuk mooier en verzorgd staan als de vrouw haar tuintje tussen haar benen een beetje bijhoudt en ik denk dat wij mannen het dan ook op zijn minst een beetje moeten bijhouden toch? Ik ben geen man die als een naaktslak door het leven gaat. Dus een beetje haar zo hier en daar vind ik beter. Niet zolang geleden heb ik een mooi pakket mogen reviewen over het nieuwe Gillette Body scheersysteem (klik hier). Nu heeft Gillette Body ook een heerlijke scheercrème die ik voor jullie heb getest.

DSC06246
Gillette Body Scheercrème

De Gillette Body Scheercrème 

Ik was erg weg van het nieuwe scheersysteem van Gillette Body en deze crème maakt het wel af. Kijk onder de douche scheren heeft als voordeel dat je weinig scheercrème nodig hebt, maar voor delen met een tere huid is een drupje scheercrème echt geen overbodige luxe. Wanneer je huid dun is of gewoon nog niet zo vaak geschoren is, kan de huid geïrriteerd reageren. Een goede crème zorgt voor een laagje dat de huid beschermt en zo voor minder irritatie zorgt. Nu is het wel belangrijk dat wanneer je een scheercrème maakt voor alle delen van het lichaam dus ook schaamstreek, dan moet hij vrij neutraal zijn en zacht voor de huid…. anders brand je zaakje er alsnog af!! De crème van Gillette Body doet zijn werk goed en ik kan hem inderdaad overal gebruiken. Ook is het belangrijk dat wanneer je scheert onder de douche dat je een scheercrème hebt die er niet met de eerste waterdruppel afspoelt. Deze crème blijft goed zitten en nog een groot voordeel, hij schuimt niet!! Is dat een voordeel?? Ja, voor mij wel……Ik scheer mijzelf niet overal helemaal kaal dus is het handig dat je kan zien wat je doet. Zodra er een laag schuim zit ben je het zicht kwijt. Ook de geur is prettig en mannelijk.

DSC06250
Gillette Body scheercrème, zo uit de tube.
DSC06251
Gillette Body scheercrème, opgeschuimd zonder water.
DSC06253
Gillette Body scheercrème, na vermenging met water.

Kortom de Gillette Body scheercrème is zeker een aanrader!!!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer