Remington Wet-tech scheerapparaat. Review

De Remington Wet-tech is nu 4 weken in mijn bezit en heb dit apparaat dus goed kunnen uitproberen en testen. Ik heb het apparaat zo grondig mogelijk getest en mijn bevindingen voor jullie opgeschreven.

Remington Wet-Tech Scheerapparaat mijn review

Het scheerapparaat is strak, mooi en simpel. Het apparaat voelt goed en degelijk en ligt lekker in de hand. Ook het kleur gebruik is naar mijn smaak. Kortom zonder te hebben geschoren scoort hij erg goed met zijn looks. Ook de prijs is top onder de €100,- vind ik een hele mooie prijs.

Het scheren met de Remington Wet-Tech

De Remington wet-tech maakt gebruik van drie scheerpunten op de kop. Het apparaat gaat goed met de contouren van het gezicht mee. Het scheren onder de douche is niet echt aan mij besteed ik kijk toch liever in de spiegel om te zien wat ik doe. Dit is heel persoonlijk en ik kan mij heel goed voorstellen dat er heel veel mensen zijn die dit juist wel erg prettig zullen vinden. Ik moet zeggen dat het scheerapparaat wel kracht mist bij een wat vollere baard, dan trekt hij wat of moet je hard op het apparaat duwen wat weer resulteert in irritatie. Wat ik ook mis is de echte precisie, wat tijd kost en veel scheerbewegingen. Hier kan een apparaat het echt niet winnen van een mesje. Wat ik wel echt een pre vind van het scheren met een apparaat is het gemak, even pakken, scheren, afspoelen en klaar.

Remington Wet-Tech schoonmaak en onderhoud

Het apparaat is simpel schoon te maken met een knopje onder de mesjes open je de scheerkop en spoel je de kop schoon. Er zitten verder geen gekke dingen bij of aan die makkelijk stuk gaan of moeilijk schoon te maken zijn.

Niet geschikt voor trimmen

Dit apparaat is minder geschikt voor mensen met een vollere baard en dus meer kracht vragen van het apparaat. Ook voor trimmen is dit apparaat niet geschikt er zit geen tondeuse op.

Kortom een scheerapparaat die super is voor mensen die gaan voor gemak, degelijkheid en een betaalbare prijs. Een apparaat zonder poespas waardoor ook de batterij duur erg lang is en het opladen in een mum van tijd is gedaan.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer