MuziekMuziek

Is de man ijdel???

Jan Willem Huffmeijer die zijn wenkbrauwen knipt

Is de hedendaagse man ijdel?? Het antwoord hierop is volmondig JA!

Uit onderzoek is gebleken dat mannen gemiddeld 83 minuten per dag aan hun uiterlijk besteden, de vrouw maar 79 minuten per dag! Oeps….wij mannen zijn dus nog langer bezig dan de vrouw…wie had dat ooit gedacht.

83 minuten ijdel zijn

Maar wat doen wij dan allemaal in die 83 minuten???

We moeten ons natuurlijk douchen en hier nemen we graag de tijd voor, tanden poetsen, scheren en onze haren doen…maar serieus 83 minuten…ik kan me dit niet voorstellen, o ja we moeten ons echter ook nog aankleden en misschien nog een keertje extra in de spiegel kijken.

IJdelheid bij mannen niet om te lachen

Maar alle gekkigheid op een stokje, het is helemaal niet erg dat wij zo ijdel zijn, want zeg nou zelf we willen er toch allemaal goed uitzien. Op het moment dat je er goed verzorgd uitziet zorgt dit er ook voor dat je je  zekerder voelt en dit straal je dan ook weer uit naar anderen.

De metro man

Een paar jaar geleden had je de opkomst van de zogenaamde “metro seksuele man”, een man die veel aandacht aan het uiterlijk besteed, graag gaat winkelen en make up gebruikt om zijn gezicht beter te laten uitkomen. Wat echter een misvatting is, is dat een “metro seksuele man” hetzelfde is als een homoseksuele man, de metro seksuele man valt in de meeste gevallen op vrouwen en niet op mannen. De meest bekende metro seksuele man is David Beckham.

Kortom ijdelheid is niet erg

Tegenwoordig is de “metro seksuele man” weer op zijn retour, echter is dit volgens mij alleen qua woord, want nog steeds willen we er goed uitzien alleen moet het mannelijker zijn en daar vinden we het woord” metro seksuele man” niet meer bij passen.

Dus mannen schaam je niet en neem je tijd!!!!!!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer