MuziekMuziek

Remington T-Series MB7050 baardtrimmer / tondeuse voor haar en baard

Remington baardtrimmer review

Remington T-Series MB7050 baardtrimmer / tondeuse voor haar en baard. Deze keer heb ik weer een hele toffe review van een baardtrimmer en tondeuse van Remington. De Remington MB7050 is weer heel anders dan de vorige trimmers die ik heb mogen reviewen. Deze trimmer is echt een soort van multi-tool. Dit is omdat de trimmer is uitgerust met een T-blade en heel veel verschillende opzetstukjes. Het maakt de Remington MB7050 goed om je haar mee te kunnen scheren/modelleren maar ook om je baard….groot of klein…. te kunnen scheren/trimmen. In deze review geef ik jou meer uitleg en heb ik een video over de Remington baardtrimmer / tondeuse in één mintuut.

Gebruik van de Remington T-Series MB7050 baardtrimmer / tondeuse in 1 minuut

De Remington MB7050 tondeuse / baardtrimmer voor haar en baard

De Remington T-Series MB7050 heeft een geweldige T-blade. Dit is een extra breed mes waarmee je heel fijn mee kan scheren. Die breedte is prettig voor het scheren van strakke lijnen maar ook heel handig wanneer je de Remington als tondeuse gebruikt. Door de T-blade zijn ook de opzetstukken wat breder en dat zorgt ervoor dat je met minder bewegingen het haar kan trimmen. Minder bewegingen betekend ook minder oneffenheden en dus een strakker eindresultaat. Naast de T-Blade, is er ook een scheerkop meegeleverd die het uitscheren van je hals en wangen goed kan doen. Je houdt dus niet een kleine stoppel over zoals met alleen maar een trimmer. Nu kan je dus ook echt scheren tot een glad resultaat.

De opzetstukken zijn in korte stappen en gaan zelfs tot een lengte van 2,5 cm. Dit maakt de trimmer zeer geschikt voor haar en zelfs voor een langere baard. De trimmer heeft tevens een Turbo stand, wat de kracht en de snelheid iets opvoert. Zelfs iemand met een zware baard kan nu scheren zonder zijn baard te epileren.

De trimmer is spatwaterdicht en dus ook goed onder de douche te gebruiken. Minder rotzooi in je badkamer en je kan meteen je hele lichaam scheren. Wanneer je je haar, baard en lichaam wilt scheren, ben je natuurlijk wel even bezig. Een krachtige accu is dan wel heel handig. De Remington MB7050 heeft een accu die tot 5 uur draadloos kan werken en is in 4 uur weer helemaal opgeladen. Ben je vergeten je trimmer op te laden maar moet je echt even je baard netjes maken? Dat kan door de snellaad functie! Na 5 min laden is hij dan klaar voor een korte trimbeurt.

De specs van de Remington T-Series MB7050

 • Premium 38mm T-snijblad voor hoofd en baard
 • Precisie stoppelkam (1,5-5mm)
 • 9 opzetkammen (1,5-25mm)
 • Folie scheeropzetstuk
 • Turbo-functie – ideaal voor dik haar
 • Snoer / Snoerloos
 • Snoerloos, tot 5 uur gebruikstijd
 • Binnen 4 uur volledig opgeladen
 • Snellaadfunctie
 • Batterij-indicatie
 • 100% Waterdicht
 • Luxe reisetui
 • Flesje olie 
 • Schoonmaakborsteltje
 • 3 + 1 jaar extra garantie bij registratie voor 28 dagen na aankoop via www.remington.nl

Waar te koop?

De Remington MB 7050 is te koop bij onder andere bol.com. Voor meer info en een actuele prijs check bol.com via deze link.

Mijn baard en haar voor en na het trimmen

Zoals je op de foto’s kunt zien heb ik mijn baard iets korter gemaakt. Zijn mijn contouren ook weer netjes straks en tevens heb ik mijn bakkebaarden een heel stuk korter gemaakt.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer