MuziekMuziek

Hoe maak je een nette baard met een baardtrimmer. Win een 2-in-1-baardtrimmer van Remington!

Remington baardtrimmer review

Hoe maak je een nette baard met een baardtrimmer? De feestdagen staan weer voor de deur. Ondanks dat het een heel andere decembermaand zal worden dan dat we gewend zijn, is dit geen reden om alles maar te laten verslonzen. De afgelopen maanden hebben we het comfort omarmd tijdens het thuiswerken. Joggingbroek aan, je haar laten groeien en die baard heeft lekker kunnen woekeren. Maar zo gaan we toch de feestdagen niet in! Tijd om weer eens een beetje “ouderwets” uit te pakken. Misschien zitten we niet met zoveel mensen aan tafel tijdens de feestdagen maar we kunnen er wel het beste van maken toch?

Maak je baard netjes voor de feestdagen met een baardtrimmer

De feestdagen zijn als van ouds het moment om eens lekker uit te pakken. Nette kleding, je haar netjes en je baard goed verzorgd. Een trend op dit moment is de kortere baard, althans vooral kortere zijkanten. De sik blijft langer en wordt een duidelijkere sik. De zijkanten van de baard (de wangen) worden kort(er) getrimd. Deze trend is niet voor iedere baard geschikt, let hiervoor op. Wanneer je wangen niet helemaal dicht begroeid zijn is het beter die wel iets langer te dragen. Zo voorkom je gaten in je baard. Deze baardstijl is met een trimmer heel goed te maken. Ik zal jullie een korte uitleg geven en ik heb een video gemaakt hoe je dit goed zelf kunt doen met de Remington T-Series MB7050 Haar- en Baardtrimmer. Wanneer je meer uitleg wilt over de trimmer van Remington check dan de review die ik eerder heb geschreven.

Hoe maak je een nette baard met een baardtrimmer?

Hoe maak je een nette (kortere) baard met een baardtrimmer? Een baardtrimmer is echt heel erg handig voor het creëren van een mooie en strakke kortere baard. Een langere baard kan je ook heel goed onderhouden maar dit vergt wel wat meer skills. Een kortere baard trim je met de juiste opzetstukken, waardoor je geen fouten kan maken. Behalve dan dat je de verkeerde opzetstukken gebruikt. Dit is dus gelijk tip 1! Let goed op welke opzetstukken je wilt gebruiken en welke lengte deze aangeven. Begin liever iets te lang. Korter lukt daarna nog wel maar begin je te kort dan kan je niet meer naar langer terug. Zorg ervoor dat je verschillende lengtes gebruikt in je baard. Dit zorgt voor vorm en structuur in je baard. Zo krijg je een baard als bij de barbier. In de onderstaande video geef ik je meer uitleg.

Video: Hoe maak je een nette baard met een baardtrimmer

Win-Actie: Win een Remington T-Series MB7050

Een strak kapsel en baard zijn super belangrijk, zeker tijdens de Feestdagen. Daarom is deze Remington T-Series MB 7050 baardtrimmer / tondeuse het ultieme cadeau voor iedere man met een baard! Maar het allermooiste is om er natuurlijk één te winnen bij mij. Wat moet je hier voor doen:

  • Volg B4men op Instagram / Facebook
  • Volg Remington op Instagram (Remington.benelux)
  • Like de post over deze actie
  • Vertel mij waarom jij deze baardtrimmer verdient

We verloten op 1e kerstdag 2020 de Remington T-Series MB7050. Wij nemen contact op met de winnaar van de actie.

De winnaar van de trimmer is geworden: Sebastian Le Blansch!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer