MuziekMuziek

Mijn kapsel 2015 proof!! Ik laat zien hoe ik mijn kapsel in 2015 draag.

De afgelopen tijd heb ik heel wat artikels geschreven over de trends voor 2015 op het gebied van herenkapsels. De natuurlijke look en de pony komen weer terug en gaan de strakke look van 2014 van de troon stoten. Ik ben natuurlijk als barbier erg blij geweest met de strakke kapsels en geloof mij die gaan voorlopig echt niet zomaar uit het straatbeeld verdwijnen. De reden waarom die strakke kapsels zo goed voor mijn vak waren, is omdat hiervoor weer echt die oude herenkniptechnieken gebruikt moeten worden. Nu gaat mijn creatieve hart ook weer kloppen om naast al dat strakke geweld weer eens lekker los te kunnen gaan in het haar.

Mijn Kapsel 2015 proof gemaakt:

Kijk als je andere verteld hoe zij het beste het kaspel in 2015 moeten dragen kan jezelf natuurlijk niet achterblijven. Ook ik heb mijn haar aangepast aan de trends van 2015. Een paar foto’s heb ik voor jullie hieronder gezet en ik heb een filmpje gemaakt waarin ik jullie laat zien hoe ik mijn nieuwe kapsel in model breng.

image
Mijn herenkapsel voor 2015 de trend van het natuurlijk haar. By B4men.nl
image
Mijn herenkapsel voor 2015 de trend van het natuurlijk haar. By B4men.nl
image
Mijn herenkapsel voor 2015 de trend van het natuurlijk haar. By B4men.nl
image
Mijn herenkapsel voor 2015 de trend van het natuurlijk haar. By B4men.nl

 

Zo breng ik mijn haar in model:

Wil je meer inspiratie kijk dan in dit bericht (klik hier) hier vind je meer foto’s en modellen die jij in 2015 kan gebruiken voor jou kapsel.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer