MuziekMuziek

De Pompadour made by B4men.nl. De Pompadour in 2015.

De Pompadour is het kapsel van het afgelopen jaar, in 2015 zal dit mannenkapsel heel langzaam wat gaan verdwijnen. Waarom dan toch dit artikel?? Het antwoord is heel simpel, ik krijg heel vaak vragen over dit kapsel en hoe je dit kapsel het best kan maken. Kijk, als een trend gaat losbarsten zijn het de trendsetters die dit gaan dragen, zij hebben vaak veel ervaring met haar en mode en weten goed hoe ze een nieuwe style moeten gaan aanpakken. De trendvolgers ofwel gewoon het grote publiek heeft altijd wat langer nodig om aan een trend te wennen en zij kunnen elk advies goed gebruiken. De pompadour was afgelopen jaar helemaal hot!! Dat betekend dat het grote publiek hier nu mee gaat lopen en dus komt het advies nu juist goed van pas.

Wat is een Pompadour nu precies

Een pompadour is niets anders dan een kapsel met een kuif. Dan begrijp je wel dat de pompadour dus ook in heel veel verschillende vormen komt. Dat is ook gelijk de kracht van dit kapsel, je kan het op heel veel verschillende manieren dragen. Pas wel op, het is gelijk een valkuil, je kan dus niet zomaar naar de barbier lopen en vragen om een Pompadour. Het kan dan gebeuren dat jullie heel verschillende kapsels in gedachten hebben en je dus ontevreden naar buiten loopt. Hieronder een aantal verschillende pompadours die je kan gebruiken als voorbeeld. Onder de foto’s staat ook een filmpje waarin ik laat zien hoe ik een pompadour in mijn haar maak!

Mijn pompadour video-tutorial

Ik laat jullie in de video zien hoe ik mijn eigen kapsel omtover tot een mooie pompadour!

De video is nu gericht op mijn kapsel en de styling die je bij je eigen kapsel kan toepassen. Binnenkort maak ik een video met een pompadour maar dan knip en style ik dit bij een vriend van mij. Wil jij dit als eerste zien op YouTube wordt dan abonnee op mijn kanaal klik daarvoor hier! Wil je ook op de hoogte blijven van al mijn lifestyle nieuws like dan mijn pagina op Facebook klik hier.

Alles op gebied van haar en slimme manieren om je haar te style klik hier

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer