MuziekMuziek

Pastelkleuren voor mannen. Zo draag ik pastelkleuren!

Vorige week heb ik een artikel geschreven over het dragen van pastelkleuren in je kleding. In het artikel heb ik jullie laten zien hoe je het best pastelkleuren kan toepassen in je kleding. Natuurlijk stonden er weer te gekke foto’s in het artikel waarin je kan zien hoe anderen het dragen. Nieuwsgierig geworden naar het artikel klik hier. Nu had ik laatst een fotoshoot en ik heb daarvoor gelijk wat verschillende dingen meegenomen om aan jullie te laten zien hoe ik pastel toepas in mijn eigen kleding. Ik heb zelf genoeg pastel en ook voor volgende jaar zomer is pastel zeker nog een hit.

Zo draag ik Pastelkleuren

Mannen blijven vaak safe als het om kleur gaat. Ze dragen veel donkere kleuren en dan vooral veel zwart en blauw. Het is zo afgezaagd! Probeer eens wat kleur aan te brengen, pastelkleuren zijn ideaal voor het opfleuren van je outfit. Wil je een stapje verder gaan, probeer kleuren eens met elkaar te combineren. Door het combineren van kleuren geven ze elkaar kracht en krijg je een vrolijke zomerse outfit. Ook de broek is erg belangrijk. Kies je voor een chino, het liefst natuurlijk ook in pastelkleuren, dan zal je outfit al snel casual smart zijn. Dit is wat netter en degelijker en kan bijna naar iedere gelegenheid gedragen worden. Kies je voor een jeans, dan is de uitstraling een heel stuk stoerder. Leuke tip voor onder een jeans, durf te kiezen voor een bijzondere schoen, dit geeft je outfit echt een boost.

5glBxxi82mInclY3rLoZKtw0HW2mlvxUYSVKR1BfZ4E

ABEdCKg4bWd6jReUNc78GuhbaOHUZU_qXImr4vdoYOA

DSC02043

DSC02053

Foto’s 1,2 zijn gemaakt door Barlise Fotografie

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Mooi hoor, staat je goed die pastel kleuren. Ik zeg ook altijd maar zo: Alleen een echte vent kan roze dragen 😉

Written by Jan Willem Huffmeijer