MuziekMuziek

Schoenen maken de man en deze Sacha schoenen zeker.

 

Je hebt schoenen en je hebt schoenen, dat hoef ik jullie niet uit te leggen. Trouwe lezers komen regelmatig gave artikels met schoenen tegen op B4men.nl. Nu ga ik jullie twee paar schoenen laten zien waar ik nog nooit zoveel reacties op heb gehad. Deze schoenen vind ik echt super gaaf!! Heel eerlijk, toen ik ze had besteld en ze aan mijn vrouw liet zien, heb ik haar nog nooit zo raar naar mij zien kijken. Dat zijn ook de reacties die ik op mijn schoenen heb gehad, nog nooit waren mensen zo uitgesproken. Deze schoenen kan je waarderen en vind je dus te gek of je ziet er de humor niet van in en vind ze verschrikkelijk. Mij kan het niets schelen wat een ander ervan vind, ik moet ze dragen en ik vind ze te gek!

DSC00992 DSC01020

Sacha Schoenen

Deze schoenen heb ik besteld bij Sacha Schoenen. Als klein mannetje (ik ben nu niet heel veel groter hoor hahaha) kwam ik al regelmatig met mijn kleedgeld bij Sacha Schoenen. Sacha heeft leuke en originele schoenen tegen ook nog redelijke prijzen. Naast heel uitgesproken schoenen hebben ze voor mannen ook hele mooie schoenen die je kan dragen onder een pak of jeans.

DSC00998 DSC01009

Mijn Sacha Schoenen

De gestipte schoenen, hahaha deze vinden de meesten echt heel erg lelijk!! Ze zijn zo fout dat ik en sommige andere gekken met mij ze echt geweldig vinden. Door het kleur gebruik moet je wel even opletten met welke outfit je deze schoenen combineert.

DSC01009 DSC01024 DSC01421 DSC01438

Deze geschubde schoenen vinden de meeste nog wel oké, nou ja oké, ze zijn wel fout maar wel leuk fout. Deze schoenen kunnen eigenlijk overal goed bij, zowel onder een pak of onder een jeans. De zool is volledig leer, zelfs de hak, hier moet je wel van houden want iedereen hoort je aankomen. Maar goed, als je niet wilt opvallen zal je waarschijnlijk ook niet voor deze schoenen kiezen.

DSC00998 DSC01003 sacha

Alle twee de paar schoenen lopen en zitten erg lekker en ik kan er prima een hele dag op staan in de barbershop. Kortom, ik ben helemaal happy met mijn schoenen en zal ze ondanks de kritieken zeker niet uit doen. Vind je het leuk om ook je mening te laten weten, schrijf ze dan in de comments.

Sacha Schoenen

Foto’s: B4men.nl en Ingmar Timmer

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
3 comments
  • !! top !! schoenen die uitgesproken zijn . zijn de bom !! Ik liep als klein ventje al op kanarie gele sportgympies om vervolgens van iedereen hierop commentaar te krijgen. Ik hou er van.. Net effe anders dan anderen.

Written by Jan Willem Huffmeijer