MuziekMuziek

The Black Eyed Peas brengt te gekke terugblik op de Hip Hop!

Ik ben inmiddels alweer 33 jaar en heb dus zeker een gedeelte van de opkomst van de hip hop meegemaakt. Iets wat ik dan ook super cool vind, is op een avond vol gezelligheid er altijd een moment ontstaat waarop de oude klassiekers uit de kast gehaald worden. Hahaha, zo klassiek ben ik ook weer niet hoor, ik gebruik gewoon Spotify natuurlijk! Het mooie is dat iedereen dan weer helemaal kan los gaan op juist die oude nummers. Deze herkenbaarheid en nostalgisch gevoel heeft The Black Eyed Peas weten om te zetten in een super tof nummer. Oké, ik ben zelf niet een heel groot fan van The Black Eyed Peas maar dit hebben ze echt heel tof gedaan. Kijk en luister vooral zelf.

The Black Eyed Peas – Yesterday:

https://www.youtube.com/watch?v=anJYoItYeyM

Dit zijn mijn Klassiekers in de Hip Hop!

Wat The Black Eyed Peas kunnen kan ik natuurlijk ook! Ik ben even opzoek gegaan naar mijn favoriete Hip Hop nummers uit mijn jeugd. Zet deze op en ieder feestje gaat geheid los en wordt omgetoverd in een dikke party.

https://www.youtube.com/watch?v=XLx3MJBY1Tg

Deel mee met #B4menHipHop

Natuurlijk ontbreken er heel erg veel andere te gekke Hip Hop platen. Het aanzetje wat The Black Eyed Peas hebben gegeven met hun nummer Yesterday was een aanzet voor mij om dit te doen. Doe jij hetzelfde? Deel dit bericht en deel dan jou favoriete Hip Hop nummer mee! Deel met #B4menHipHop, het lijkt mij te gek om te zien wat we kunnen bereiken op Social Media.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer