MuziekMuziek

Durf jij (pastel)kleur te bekennen?

Dat de man alleen maar donkere kleuren mag dragen is gelukkig tegenwoordig achterhaald. Al een paar jaar durft de man ook wat meer kleur te dragen. Deze zomer gaan we zelfs nog iets verder, we gaan namelijk steeds meer pastelkleuren in de mannen kleding zien. Denk dus aan lichtblauw, lichtroze, lichtgroen en voor diegene die echt durft lichtpaars. De meeste van jullie zullen nu wegklikken en denken, ja doeiiiiiii b4men, zoek jij het lekker uit met je pastelkleuren. Echter blijf nog eventjes verder kijken en ik hoop je te kunnen overtuigen dat ook jij wegkomt met het dragen van pastelkleuren.

Hoe draag je een pastelkleur

Pastelkleuren kan je natuurlijk net als iedere andere kleur op diverse manieren dragen. Combineer een pastelkleur met een jeans, dat maakt het stoerder. Combineer een pastelkleur met een donkere effen kleur, dat maakt het zakelijker. Voor echte fashion diehards, draag meerdere pastelkleuren bij elkaar.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer