MuziekMuziek

Baardverzorging 2.0 met producten van OnsMannen.com Review

Review OnsMannen.com

Ik ben pas gevraagd door de mannen van OnsMannen.com of ik eens naar hun baardverzorgingsproducten wilde kijken. Geen probleem, mijn baard is groot zat en kan best wel wat verzorging gebruiken 😉 Ik vind een goede verzorging van mijn baard erg belangrijk. Maar niet alleen ik, ook mijn vrouw en kinderen vinden een zachte en lekker ruikende baard een heel stuk fijner om mee te kroelen. Kijk wanneer jij een baard draagt…..moet je er wel voor zorgen dat je je vrouw een klein beetje tegemoed komt (niet te veel hoor hahaha). De vrouwen huid is een stuk gevoeliger en dus snel geïrriteerd door een flinke baard. Smeren dus met Baardolie!!

Dit Pakket kreeg ik  van OnsMannen.com ter review

DSC03953

Mooie vintage uitstraling, dat is gelijk wat mij opvalt……ik krijg het gevoel van een oud kruidenwinkeltje waar je allemaal van die speciale drankjes en smeerseltjes vindt. Ik kreeg om uit te proberen een scheerolie, baardolie, baardzeep en een houten kam. Mooi pakket waar iedere man met een baard happy van wordt. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn handgemaakt. Zoals zij zelf graag zeggen….geen bullshit gewoon goede producten!! Mooie uitspraak waarmee zij de lat gelijk hoog leggen, eens kijken of zij dat kunnen waarmaken.

 

De Baardzeep / Beard Soap

DSC03956

Een goede verzorging van je baard begint met een schone baard. Wanneer je een shampoo gebruikt voor je baard kan hij te droog worden en heel stug. Het gebruik van een conditioner kan ook, maar die mist vaak de reinigde bestanddelen. Een goede baardzeep bezit twee eigenschappen, het verzorgt de baard en maakt de baard tevens goed schoon. Deze zeep doet beiden goed. Ook ruikt de beardsoap erg lekker. Veel mannen zullen even schrikken want hij is erg dun…..ik zelf vind het echter een voordeel omdat hij zo makkelijk dieper in de baard komt, hierdoor kan je ook lange volle baard goed reinigen.

 

Baardolie / Beard Oil

DSC04155

Kijk deze baardolie heeft het voor mij begrepen, hij is zacht en erg verzorgend voor je baard. Maar bovenal hij is neutraal van geur!!! Heel veel baardolie ruikt heel fris…….niet lekker?? Ja, dat wel maar ik wil ook graag een parfum op!! Ik vind het zonde om een duur parfum op te spuiten en dan nog mijn baardolie te ruiken!! Dus voor mij is deze baardolie echt perfect!!

Scheerolie / Shaving Oil

DSC04157

Ook weer een onmisbaar product!! HÈ, maar je gaat toch niet scheren?? Nou eigenlijk wel!! Om mijn hals en wangen netjes te houden is scheren soms wel handig. Ik zeg soms omdat ik van naturen een beetje (okee héél) lui ben ingesteld, ik gebruik dus dagelijks een tondeuse of trimmer om die randjes bij te houden. Soms zijn er van die gelegenheden waarbij je echt netjes en verzorgd moet verschijnen en dan is het uitscheren van hals en wangen echt een pré!! Het gebruik van de scheerolie is erg prettig. Hij is niet te vet en het mes glijdt er toch heel soepel overheen. Ook bij de scheerolie is de geur neutraal gehouden.

 

Kortom OnsMannen.com heeft mij niet teleur gesteld en een paar topproducten opgestuurd. voor meer info kijk eens op de site van OnsMannen.com (klik hier)

DSC03954

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer