MuziekMuziek

Sex standjes: Vrouw bovenop is dat echt wat mannen willen?

Eerder schreef ik al eens over sex standjes en het verschil hierin tussen mannen en vrouwen. Heel veel mannen vinden het idee van een vrouw bovenop een super spannend beeld. Veel vrouwen vinden dit overigens echt niet het beste sexstandje voor hen. Maar is het echt zo’n ideaal standje als wat het lijkt? Of zitten er misschien wel haken en ogen aan??

Sex standjes: Vrouw on top

Ik zal eerst beginnen met de voordelen. Want ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel een spannend standje vind. Daarna zal ik uitleggen dat er ook echt wel “gevaarlijke” kanten aan dit sexystandje zitten. Waarom zou je zeker haar vragen om eens boven op te komen zitten.

  • Controle: binnen de sex is de man bijna altijd het meest leidend. Wanneer de vrouw bovenop komt zitten, kan zij eens de touwtjes in handen nemen.
  • Penetratie: Als vrouw on top kan jij bepalen hoe de penetratie verloopt. Ga je voor diep of juist niet. Ook de snelheid is helemaal aan jou.
  • Intiem: het standje is enorm intiem. Wanneer zij met haar gezicht naar jou toe gaat zitten en jullie de armen om elkaar heen slaan is dit één van de meest intieme standjes.
  • Variatie: Binnen dit standje zijn er heel veel variaties te bedenken. Ga voor intiem zoals net beschreven. Of ga voor super spannend en leun meer naar achter als vrouw. Nu kunnen jullie elkaar aankijken en uitdagen. Ook omdraaien en als vrouw met de rug naar je kerel gaan zitten zorgt voor een spannende houding.

Vrouw bovenop heeft niet alleen maar voordelen

Sex standjes zijn niet alleen maar spannend of lekker. Natuurlijk is het heel persoonlijk en kan het enorm verschillen wat de iemand lekker vindt. Daarom is een goede communicatie heel belangrijk….zeker als het om sex gaat. Dit zijn de reden waarom je als vrouw NIET bovenop moet kruipen.

  • Controle: Tja, wanneer jij als man de touwtjes niet graag uit handen geeft is dit niet het meest ideaal. Doordat zij bovenop zit zal zij al het initiatief moeten nemen.
  • Penetratie: Pas op met dit standje. Je kan je penis breken!! WAT!!?? Kan dat echt? Ja, het kan echt. De kans is echt heeeeel erg klein maar het kan wel in zijn hoofd zitten. Wanneer er angst in je hoofd zit is vrijen niet erg ontspannen.
  • Ongemakkelijk: Vrouwen kunnen dit een net iets te intiem standje vinden. Jij hebt namelijk veel (lees voor vrouwen te veel) zicht op haar. Wanneer je als vrouw niet helemaal zeker bent van je lijf (bijna alle vrouwen) is dit soms een dingetje.
  • Haren: vergeet als vrouw je haren niet op te steken of op je rug te dragen. Wanneer je lange haren hebt is dit sex standje niet ideaal. Je krijgt als man namelijk alle haren in je gezicht. Met een elastiekje is dit uiteraard zo opgelost.

Sex standjes: vrouw bovenop

De vrouw bovenop is nu niet de meest sexy benaming voor dit standje. Wanneer jij jouw partner wilt uitdagen, praat dan liever over on top, op schoot, cowgirl of amazone. Zeg eerlijk, klinkt on top wel een stukje beter! Heel veel plezier en geniet ervan. Het leven is tekort om niet te genieten van de mooie dingen in het leven!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer