MuziekMuziek

Mijn schoenen collectie, groter dan bij menig vrouw!

 

Dat ik helemaal gek ben van schoenen is inmiddels geen geheim meer. Wat dat betreft ben ik net een ‘vrouw” hahaha. Sterker nog, ik heb veel meer schoenen dan mijn vrouw(en die is jaloers!!!) Schoenen kunnen een outfit maken of breken. Je kan nog zo goed gekleed zijn, als je schoenen niet passen bij je outfit, dan kan je net zo goed een jutte zak aantrekken. Jammer genoeg zien heel veel mannen dit niet in en hebben misschien maar 2 paar in de kast staan. Ze hebben één net paar voor als ze een pak dragen en een casual paar voor alledaags. Natuurlijk heb ik makkelijk praten omdat ik veel schoenen inmiddels gratis opgestuurd krijg vanuit diverse brands, maar ook voordat ik mijn blog begon, kocht ik diverse paar schoenen per jaar. Ik koos en kies altijd wel voor kwalitatief goede schoenen, deze gaan toch echt langer mee dan een paar van twee tientjes. Er wordt niet voor niets gezegd “alle waar naar zijn geld”. Betekend dit dat je alleen maar schoenen moet kopen van een paar honderd euro?? Nee, ik heb inmiddels een hoop mogen testen voor mijn blog en voor 100 tot 150 euro heb je echt wel kwalitatief goede schoenen. Het voordeel van meerdere schoenen hebben is dat je natuurlijk kan afwisselen, daardoor blijven ze nog langer mooi en kan je in een paar jaar tijd een mooie collectie opbouwen.

Mijn complete collectie

DSC00146

Mijn favorieten SchoenenDSC00149

DSC00159
Mijn nieuwste aanwinst sneakers van Kawasaki in de mode kleur van nu.
DSC00160
De sneakers van Red-Rag zitten nog steeds erg lekker. Lezen wat ik er over schreef klik hier.
DSC00154
Ik ben gek op Boots en deze van Ugg zijn echt heel gaaf.
DSC00157
De classic Timberlands hier zou iedereen gewoon standaard een paar van in de kast moet hebben staan.
DSC00156
Mijn sportschoenen van Saucony.
DSC00155
Nette schoenen die net weer anders zijn dan de standaard nette schoen daar ben ik gek op.
DSC00151
Mijn ultieme schoenen voor in de winter deze Blackstones.

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer