MuziekMuziek

Stenen zonnebril van Beaver Bril.

beaver logo

De zonnebril is anno 2015 echt heel cool geworden. De trend om een montuur te maken van een ander materiaal dan het geijkte plastic of metaal is helemaal doorgezet. Vorig jaar was de houten zonnebril al een grote hit en voor dit jaar kan werkelijk alles!! Ik heb brillen gezien in heel veel verschillende soorten stoffen of andere bijzondere materialen. Dus ben je op zoek naar iets bijzonders of geks, dit jaar kan je echt je hart ophalen.

beaver  bril

 De stenen zonnebril van Beaver Bril

Dit vind ik echt een geweldig geslaagde stoere bril. Maar wacht even…een stenen bril?? Ja echt, deze Beaver Bril is gemaakt van leisteen…hoe cool is dat!! De eerste vraag die ik daarna krijg is of hij niet veel te zwaar wordt. Dat zou je misschien denken, maar hier is een heel slimme oplossing voor bedacht. Het leisteen op de stenen zonnebril is op een houten frame verwerkt, waardoor het gewicht zelfs verrassend licht is. Ik vind het een van de best geslaagd combinaties van een montuur en een bijzonder materiaal. Door het donkere leisteen bril blijft super stoer en strak, zonder heel opvallend te worden. Je draagt deze stenen zonnebril van Beaver Bril dus heel goed bij een net pak als bij een casual outfit. De bril geeft beide outfits dan echt een bijzonder plus punt. Een nadeel van het gebruik van een vast materiaal is dat de bril niet te stellen is, hij moet dus wel in één keer goed zitten. Verder is het echt de musthave voor de lente en zomer van 2015.

Mijn stenen zonnebril van Beaver Bril

Om je goed te laten zien dat je de Beaver bril zowel zakelijk als casual kan dragen, heb verschillende outfits gebruikt.

Fotograaf Hoofddorp_02 Fotograaf Hoofddorp_09 Fotograaf Hoofddorp_04 Fotograaf Hoofddorp_06

Foto’s: Barlise.nl

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer