MuziekMuziek

Schoenen trends mannen voorjaar en zomer 2020

De schoenen trends voorjaar en zomer mannen 2020

Schoenen trends mannen voorjaar en zomer 2020. Vandaag iets meer over de schoenen trends die we komend seizoen gaan zien bij de mannen. Wat gaat het dit jaar worden? Het wordt in ieder geval geen saai jaar. De trend is namelijk opvallend! Felle kleuren, opvallende modellen en dikke zolen. Heb jij al toffe schoenen die voor dit jaar binnen die trend vallen?

Schoenen trends mannen voorjaar en zomer 2020: dit wordt het!

Dit jaar zien we de opvallende trend heel breed bij alle soorten schoenen. Van een nette schoen, casual schoen tot de sneaker. Echter dit jaar is de hoofdrol helemaal weggelegd voor de zool. We gaan namelijk de meest opvallende zolen onder de schoenen zien verschijnen.

Nette schoenen voor mannen 2020:

De nette schoen voor mannen zijn het komende seizoen ook opvallend. Dit kenmerkt zich vooral in toffe prints en toffe kleuren. Ook het model van de schoen is wat aangepast. De trend voor mannen zijn lange neuzen. Dus kies voor een toffe kleur, gave print en een lange neus. Dan loop je er super netjes en hip bij in het voorjaar en zomer 2020.

De Casual schoenen voor mannen 2020:

Ook de casual schoenen zijn dit jaar super opvallend. Spekzolen, felle kleuren, hoge schoenen en vooral heel veel neus. Het liefst loopt het rubber van de zool ver door tot over de neus van de schoenen. De schoenen mogen echt de showstopper worden van je outfit dit jaar. De broeken worden weer wat wijder, dus dan mag de schoen wat hoger. De pijpen van je jeans vallen dan in of op de schacht van de schoen. Dit geeft een extra nonchalante uitstraling.

Toffe hoge bootschoenen van Sebago.
Hele toffe hoge bootschoenen van Sebago uiteraard met een opvallende zool.

De Sneakers voor mannen in het voorjaar en zomer 2020

De sneakers voor mannen kunnen niet gek genoeg dit jaar. Dikke zolen, gekke zolen en gekleurde zolen. Dit jaar mag je helemaal los als het om je sneakers gaat. Bijna ieder merk heeft nu echt wel een paar hele toffe sneakers in zijn collectie die heel goed in de trend passen.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer