MuziekMuziek

Karl Lagerfeld Paradise Bay, for him and her.

karl-lagerfeld-logo

Karl Lagerfeld heeft sinds deze maand weer een mooie nieuwe geur op de markt gezet Paradise Bay. Ik heb voor jullie zowel de herengeur als de damesgeur mogen uitproberen.

Karl Lagerfeld Paradise Bay

De Karl Lagerfeld Paradise Bay parfums zijn geïnspireerd op de eerste twee geuren van Karl Lagerfeld. Ik heb de geur voor de heren toen ook beschreven op B4men.nl (klik hier). Het was al een frisse geur en daarop is met de Paradise Bay voortborduurt. Waarom ik graag beide geuren wilde reviewen is omdat deze volgens de beschrijving echt bij elkaar zouden horen. Dat wilde ik graag eens testen en het resultaat met jullie delen.

DSC00187

Karl Lagerfeld Paradise Bay Pour Homme

Een mooie strakke flacon, stoere kleur en lettertype. Deze geur moet dus wel iets krachtigs hebben zou je denken. De zomerse frisheid heeft hij zeker, de kracht blijft voor mij wel een beetje achter eerlijk gezegd. Ik heb zelf altijd wel een hang naar krachtige en originele geuren. Daar valt deze voor mij niet echt onder. Niet lekker dan?? Ja, lekker is hij wel maar heel commercieel. Karl Lagerfeld Paradise Bay Pour Homme opent nog het meest excentriek met de frisheid van varen met een bijzondere houtaccent erbij. De parfum veranderd na een paar minuten en wordt iets fruitiger met geurtonen van appel en munt. Het hart van de geur is voor vetiver en kasjmierhout. Deze geur is een echte zomergeur, denk aan het strand of een zwoele avond daar past hij heel goed bij.

DSC00209 DSC00211

Karl Lagerfeld Paradise Bay for women

Waar de mannengeur niet echt opvalt vind ik dat bij de vrouwen geur wel het geval. Ook voor de vrouwen is de parfum super fris. Naast de frisheid is er ook heel veel fruit aanwezig denk dan ananas, lychee en perzik, het maakt deze geur ook echt heel zomers. Voor mij is deze parfum wel wat spannender dan de herengeur. De fruitigheid drukt een duidelijke eigen stempel op de geur en je zal hem dus snel bij iemand herkennen.

DSC00203 DSC00207

Paradise Bay passen goed bij elkaar

Ik vond het heel leuk om de geuren eens naast elkaar te mogen testen, om zo te kunnen ontdekken of het ook echt de bedoeling is dat mannen en vrouwen geuren uit dezelfde lijn ook echt bij elkaar horen. Dat is zeker wel het geval bij deze twee. Ze passen qua frisheid heel goed samen maar ook de verschillende geurstonen komen echt in elkaar terug. Waar de mannen geur wat stoerder wordt door het hout, blijft de vrouwelijk geur wat fruitiger. Er is inderdaad heel goed op elkaar afgestemd. Natuurlijk moet het ook wel bij je passen, als één van beide partners niet houdt van een houtig of fruitig parfum, dan heeft het geen zin om ze als koppel te dragen. Het idee erachter vind ik echter wel leuk.

DSC00192

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer