MuziekMuziek

Red-Rag Sneakers net even wat anders!

Red-Rag schoenen, het deed bij mij zo snel geen belletje rinkelen. Veel mannen om mij heen die ik naar het merk vroeg hadden precies hetzelfde. Ik werd benaderd door een pr bureau met een persbericht over Red-Rag schoenen. Dit was mijn eerste contact met de schoenen van Red-Rag.

Red-Rag logo

Red-Rag schoenen

Ik kreeg bij het persbericht de vraag of ik een paar ¬†wilde ontvangen en zeg nou zelf, moet ik nee zeggen tegen een paar schoenen…..hahaha echt niet!! Toen ze binnen kwamen was ik eigenlijk best verrast, WAUW! wat een coole sneakers. Alles behave een standaard sneaker en erg gaaf met het camouflage patroon in het blauw. Ik heb toen nog eens goed naar de volledige collectie van Red-Rag gekeken en ik moet heel eerlijk zeggen dat deze sneakers er echt wel uitspringen. Als dit de nieuwe weg is die zij inslaan, dan geloof ik heilig dat snel heel Nederland weet wat Red-Rag schoenen zijn.

IMG_1590
Deze super stoere sneakers kreeg ik opgestuurd.
IMG_1601
Deze super stoere sneakers kreeg ik opgestuurd.

IMG_1633

Mijn Red-Rad Sneakers

Zoals altijd heb ik weer een paar stoere foto’s laten maken van de schoenen en kan je zien op welke manieren je deze schoenen kan dragen. Wat meer bijzondere sneakers zijn namelijk ook heel goed netjes te dragen en geven je outfit iets excentrieks mee. Iets wat met niet veel sneakers kan, dat maakt deze Red-Rag sneakers voor mij gelijk tot een van mijn favorieten.

Red-Rag netjes
Red Rag Sneakers voor mannen gedragen onder een chino.
Red-Rag chino
Red Rag Sneakers voor mannen gedragen onder een chino.
Red-Rag stoer
Red Rag schoenen stoer gedragen onder een jeans.

 

Zelf de Red-Rag collectie bekijken klik hier

Foto’s met het logo van Barlise zijn gemaakt door Hichem
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer