MuziekMuziek

Komrads schoenen: welk festival sloop jij deze zomer?

Komrads schoenen sneakers

Komrads brengt de klassieke festival schoenen terug maar dan wel verbeterd! Deze ICNS waren dé festival schoenen in de jaren 80′ en 90′. Deze iconische schoenen zijn nu weer helemaal hip en brengen jou weer heel graag bij de meest toffe festivals.

Weet jij al welke festival jij gaat bezoeken deze zomer?

Komrads ICNS 2.0 schoenen maar dan beter!

Deze sneakers van Komrads zijn niet zomaar schoenen maar ze hebben zelfs het label Vegan! gekregen. Is dat dan bijzonder hoor ik je denken. Ja zeker! Er zijn heel weinig merken die dit voor elkaar hebben gekregen. Je kan dus zonder schuldgevoel deze schoenen aan je voeten doen. Wat is er dan zo bijzonder aan deze Komrads Sneakers? De nieuwe Komrads ICNS sneakers zijn 100% duurzaam. Zo bestaat de zool uit volledig gerecycled rubber, zijn het canvas en de veters gemaakt van katoen en PET-flessen en kent het ontwerp geen ringetjes meer. Ook is de binnenzool uitneembaar en van gerecycleerd carbon. Tenslotte zijn al de Komrads-sneakers vegan en PETA-approved. Zo weet je zeker dat er geen dierlijke materialen worden gebruikt.

Komrads is transparant

Komrads is transparant over hun missie. Wanneer het sneakerlabel spreekt over duurzaamheid, dan gaat het over energie- en waterverbruik, recycleerbaarheid en sociale verantwoordelijkheid. Zij werken samen met de onafhankelijke partij BCOME. Niet alleen ondersteunt het internationale duurzaamheidsauditbureau (mode)merken bij het inzichtelijk maken van het productieproces, ook voorzien ze elke schoen van een rapport met scores. Zo kun je als consument makkelijk terugzien hoe Komrads scoort op het niveau van transparantie, mens, natuur en mate van circulariteit. Zo weet jij precies wie jouw schoenen heeft gemaakt, of dat onder goede arbeidsomstandigheden en tegen een correct loon is gegaan en welke route je schoenen hebben afgelegd op weg naar jouw kledingkast.

Zo draag ik mijn Komrads Sneakers

Voor dit artikel en fotoshoot kreeg ik van Komrads twee paar sneakers uit de ICNS 2.0 collectie. Deze sneakers lopen geweldig en hebben een heerlijk voetbed. Ik ben echt een heel groot fan van deze sneakers en loop er heel erg graag op. Ze zijn dus zeker niet alleen geschikt voor een festival 😉 Ben jij net zo enthousiast geworden over de schoenen als mij, check dan de site van Komrads of er ook een paar voor jou bij zit.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer