MuziekMuziek

Mijn eigen Maserati horloge.

Maserati_logo

Ik heb jullie nog niet heel lang geleden kennis laten maken met het Maserati Horloge (klik hier). In het artikel schreef ik dat ik graag een Maserati Horloge zou willen hebben. Ik kan trots aan jullie mijn eigen klok laten zien.

DSC09898 DSC09900 DSC09901

Mijn Maserati horloge

Het Maserati Horloge wat ik zelf heb uitgekozen is de Maserati Meccanica. Een mooi horloge met een Swiss Ronda uurwerk. Nu ben ik zelf niet echt van de technische details en zo kijk ik ook niet naar dit horloge. Ik vind soms iets gewoon mooi of niet. Dit horloge vind ik dus gewoon mooi en ik kan je ook uitleggen waarom. Dit horloge is voor mij sportief en kan toch ook gekleed gedragen worden. De kast heeft ook iets bijzonders, deze loopt namelijk rond met de vorm van de arm mee. Het glas van het horloge is dus ook gebogen en dat heb ik nog niet zoveel gezien. Misschien komt het ook omdat ik nog niet qua budget in deze prijsklasse heb gekeken maar het viel mij meteen op.

DSC09906 DSC09912

Dit horloge is geen automaat en werkt met een batterij hier zitten voor en nadelen aan. Een batterij moet op een dag vervangen worden, echter een automaat moet je of blijven dragen of in een apparaat doen waarbij hij wordt bewogen. Dit doe je om te voorkomen dat hij stil valt. Zodra een automaat een aantal uur niet wordt bewogen dan valt hij stil en het opstarten komt niet te goede aan het uurwerk.  Zeker wanneer je afwisselt of zoals in mijn geval niet altijd een horloge draagt vanwege mijn werk, dan is de keuze voor een batterij soms net even handiger. Belangrijk detail aan deze klok is de band, deze is aan de binnenzijde van leer wat erg lekker zit en veel minder zweet en de buitenzijde van de band is van kunstsof waardoor de band minder zal scheuren en beter tegen een stootje kan.

maserati 12 maserati 13

Het Maserati horloge wat ik draag is te koop via Maserati-Horloges.nl en kost €575,-

Foto 6&7 met dank aan Barlise.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer