MuziekMuziek

De stropdas, terug van weggeweest!

De stropdas oubollig??? Echt niet!!! De stropdas is weer helemaal terug van weggeweest. Mannen durven vaak bij een wat stoerdere outfit geen stropdas te dragen, maar de stropdas hoeft echt niet alleen gedragen te worden als je een pak aan trekt. Juist niet!!! Een stropdas maakt juist een casual look wat meer edgy. Ik heb zelf jarenlang geen stropdas gedragen.  Waarom?? Ik vond het niet leuk, het zat niet lekker en bovenal voelde ik me altijd oud en bejaard. Hoe anders is dat nu, ik draag nu graag een stropdas. En nee, ik ben nog steeds niet oud en bejaard! Ik draag hem alleen voor 99% niet bij een pak, hoe dan wel?? Hoe draag je dan wel de stropdas anno 2015?? Dat laat ik jullie door middel van foto’s zien. Dus mannen trek aan die stropdas!!!

Fotograaf Hoofddorp_01
Zilver Kleurige das van WE Fashion. Deze draag ik zelf graag.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer