MuziekMuziek

Mannen in een Jumpsuit, durf jij deze fashion trend te dragen?

Wij hebben vaak het idee dat we erg voor in de mode lopen. Dat is eigenlijk helemaal niet geval, veel fashion trends in Nederland laten best lang op zich wachten, zeker naarmate de trends specifieker worden en meer gewaagd. Ik heb in één van mijn eerste fashion artikels, inmiddels 2,5 jaar geleden, geschreven over hoed voor mannen. Nu na 2,5 jaar zie je langzaam de hoed echt in het straatbeeld verschijnen. Zo is ook de jumpsuit al een aantal jaar op de catwalk te zien, maar blijft het in het Nederlandse straatbeeld nog stil. Nu lijkt hier komend voorjaar echt verandering in te komen en gaat de jumpsuit echt een trend worden.

Durf jij een jumpsuit aan te trekken

Oké, wacht even… hoor ik je denken, een jumpsuit??!! Een tuinbroek? Nee, geen tuinbroek maar een soort Onesie, alleen dan niet voor in de slaapkamer maar voor op straat. Een jumpsuit bestaat dus uit één stuk. Nu kennen we dat al langer voor vrouwen maar voor mannen is het nog niet echt heel normaal om te dragen. Toch is het helemaal geen vrouwelijk ding hoor en je kan hem ook zeker stoer dragen. Goed, je hebt er wel een beetje lef voor nodig, maar dat hadden de eerste baarden ook en nu zie je nog maar weinig mannen zonder baard.

Zo draag je een jumpsuit:

Belangrijk!!! Een jumpsuit hoeft dus geen huispak ala Donders te zijn. Wanneer je kiest voor een goede fit, stoere schoenen en een goede coupe in je haar en dan ben je klaar voor het voorjaar.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer