SelectSelect

Maserati Horloges exclusief bij de Italcompany

Stoere en stijlvolle horloges, welke man houdt hier niet van?? Ik in ieder geval wel. Horloges zijn toch voor mannen één van de meest zichtbare sieraden om te dragen. Dat is reden genoeg om er ook wel een beetje geld aan uit te mogen geven. (ik vind van wel 😉 Natuurlijk is er voor ieder budget een aardig klokje te vinden, maar echt iets bijzonders onder de €200,- vind ik moeilijk te vinden. Totdat ik de horloges van Maserati tegenkwam.

maserati 1

 

Maserati Horloges bij Italcompany

De naam Maserati roept wel wat bij mannen op lijkt mij. Het is een geweldig mooi Italiaans merk voor sportauto’s. Dat betekend dat stoer en stijlvol twee uitgangspunten zijn die niet in de verwachting mogen ontbreken. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik zo’n naam ook snel koppel aan een hoge prijs. De sportauto’s zijn helaas niet voor ieders budget beschikbaar. Dit valt echter voor de Maserati Horloges erg mee. Voor mij ook gelijk de reden om deze aan jullie te laten zien. De Maserati horloges zijn exclusief bij de Italcompany te verkrijgen, ik plaats de link onder aan het bericht, zodat jullie zelf eens een kijkje kunnen nemen en wie weet een mooi cadeau voor jezelf uitzoeken. Schermafdruk 2015-03-23 16.27.45

Maserati Horloges voor iedereen

Naast dat de horloges er gewoon super gaaf uitzien en ook nog goed betaalbaar zijn, heb je ook heel veel keus. De Maserati Horloges zijn er niet alleen voor mannen, ook voor jouw lady hebben zij erg mooie horloges. Ik zal jullie mijn favorieten laten zien en wie weet mag ik er zelf snel één dragen.

Schermafdruk 2015-03-23 16.24.49
Maserati Pneumatic sport, super sportief en toch heel stijlvol. Prijs €149,-
Schermafdruk 2015-03-23 16.25.33
Maserati Pole Position in een zeer mooie klassieke uitvoering. Prijs €189,-
Schermafdruk 2015-03-23 16.26.21
Maserati Pole Position deze is juist heel stoer en strak uitgevoerd. Prijs €289,-
Schermafdruk 2015-03-23 16.27.07
Maserati Corsa automaat, hier moet je van houden maar zo’n zichtbaar uurwerk vind ik wel wat hebben. Prijs € 349,-
Schermafdruk 2015-03-23 16.27.32
Maserati Mechanica, deze heeft voor mij alles in zich. Super stoer, sportief en heel stijlvol echt een must have. Prijs € 575,-

Kortom Italcompany heeft met de Maserati Horloges echt voor ieder wat wils. Wil jij een kijkje nemen op de site van Italcompany klik hier.

https://www.youtube.com/watch?v=6ASdSO9XIS0&feature=youtu.be

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Dat zijn wel gave horloges. Het enige sieraad wat ik draag als man. Dat hoort een mooie te zijn:)

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Written by Jan Willem Huffmeijer