MuziekMuziek

Matte haarproducten van The Bluebeards Revenge. Review B4men

De haartrends voor mannen voor het najaar krijgen steeds meer vorm en de kapsels zullen steeds natuurlijker gaan ogen. De krullen, een slag of juist heel stijl haar maar dan zonder die dikke plak laag, dat is de aanstormde trend winter 2015/2016. Voor een nieuwe trend heb je ook nieuwe producten nodig. Het is zonde dat wanneer je kapper/ barbier jouw kapsel helemaal goed styled en je super tevreden de zaak verlaat, je thuis je haar niet meer zo krijgt omdat je niet de juiste producten hebt. Voor deze nieuwe trend zie je steeds meer matte haarproducten op de markt verschijnen, ik heb hier al eerder een artikel over geschreven. Ik kreeg vanuit veel lezers de vraag om de producten van Bluebeards Revenge te testen en over te schrijven, dus bij dezen 🙂

bluebeards-revengeIconNoBack

 

The Bluebeards Revenge Matte Haarproducten

Vandaag heb ik twee matte haarproducten van BlueBeards Revenge in de review. Het gaat om de Matt Paste en de Matt Clay, beide producten passen in de trend van het natuurlijke haar. Wel hebben ze echt een andere werking, het is dus belangrijk dat je hier goed op let en je het product neemt wat bij jouw behoefte past. Ik leg van beide producten afzonderlijk de eigenschappen uit. Ik ben als kapper erg te spreken over deze twee producten, ze doen wat ze beloven en kosten zeker niet de hoofdprijs. De prijs van een potje Bluebeards Revenge is € 14,95. Dit is natuurlijk wel duurder dan een potje gel of wat in de supermarkt maar je zal merken dat je van deze producen echt minder gebruikt en het uiteindelijk dus helemaal niet veel duurder is. Voor mannen die al gewend zijn de producten bij de kapper te halen is deze prijs juist heel schappelijk. Veel producten die bij een kapper/barbier verkocht worden liggen snel al boven de 20,- euro.

DSC03227

The Bluebeards Revenge Matte Paste

De Matt Paste is de sterkste van de twee matte producten van Bluebeards Revenge. Het is de hardloper van de twee omdat de meeste mannen toch sneller kiezen voor veel stevigheid. Het product ruikt erg lekker en mannelijk, tevens heeft het een bijzondere structuur. Het voelt in het potje aan als stopverf en heeft dus erg veel stevigheid maar ook flexibiliteit. Ideaal voor mannen met stijl haar die het wat rommelig willen dragen. Ook de Pompadour nieuwe stijl is heel goed te stylen met The Bluebeards Revenge Matt Paste. Wil je de meest matte look creëren gebruik de Matt Paste dan op droog haar. Ook als je de rommelige look wil hebben is het belangrijk dat je dit product gebruikt op droog haar. Wil je iets meer glans, dan kan je het een klein beetje nat maken maar goed waarom zou je dan überhaupt voor een mat product kiezen.

DSC03231

The Bluebeards Revenge Matt Clay

Clay’s zijn één van de meest onderschatte producten die er zijn. Heel veel mannen kiezen namelijk uit een soort van gewoonte voor de producten die het sterkst zijn, dan heb je in ieder geval genoeg denken ze. Maar het is echt niet zo dat je haar van een sterkere gel langer blijft zitten. Sterker nog, wanneer je krullen hebt of je wilt een wat meer out of bed look, dan moet je juist geen zware en sterke producten gebruiken omdat dit het effect juist tegenwerken! Het voordeel van The Bluebeards Revenge Matt clay is dat hij minder zwaar is, hij geeft dus minder stevigheid maar dat wil niet zeggen dat hij dan minder goed blijft zitten. Een goed product blijft gewoon de hele dag in je haar. De Matt Clay heeft ook een aangename geur en is makkelijk op te brengen. Voor dit product is het belangrijk dat je het aanbrengt op droog haar.

DSC03214

Zo werk ik met The Bluebeards Revenge Matte Haarproducten:

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
4 comments
  • Vorige week voor het eerst een potje Bluebeards Revenge Matte Paste binnengekregen en ik ben er tot nu toe erg tevreden over. Het doet precies wat het moet doen en voelt helemaal niet zwaar aan. Voor mij echt een topproduct tegen een schappelijke prijs.

  • Hoi Rick, wat leuk om te horen dat je tevreden bent over het product. Goede producten hoeven niet altijd heel duur te zijn, gelukkig 🙂

  • De matte clay van uppercut is tot nu toe mijn favoriet. Heerlijke geur (citrus) en prima hold.

  • Welke clay verhoudt zich het beste t.o.v. de Davines moulding clay? Wordt aangeraden door mijn kapster, echter is daar het prijskaartje ook naar…

Written by Jan Willem Huffmeijer