De pompadour nieuwe stijl het zomer kapsel voor mannen.

De pompadour, er is al veel over geschreven en ook ik, heb op B4men.nl hier al eens een artikel over geschreven (klik hier). Nu worden de kapsels na jaren van heel strak gedragen juist weer losser en steeds natuurlijker. Toch merk je dat veel mannen, ikzelf niet uitgesloten, die overgang wel heftig vinden en dus is het tijd voor een tussenfase. En laat deze tussenfase ook nog eens een super gaaf kapsel zijn.

image

De pompadour nieuwe stijl

De pompadour nieuwe stijl heeft dezelfde kuif als bij de echt pompadour… dit maakt de pompadour! De pompadour nieuwe stijl wordt alleen veel minder strak gedragen. Het mag wat losser naar achteren gestyled worden en in plaats van kammen, ga je gewoon met je handen door je haar. Dit geeft juist dat losse effect. Ik zal jullie eerst wat foto’s laten zien en dan geef ik jullie uitleg met welke producten je dit het mooiste voor elkaar krijgt.

pompadour kapsel nieuwe stijl

Welke producten gebruik je in de pompadour nieuwe stijl

Het is belangrijk dat je producten gebruikt die weinig vet hebben en geen glans geven aan het haar. Je wilt juist een zo natuurlijk mogelijke look hebben. Het beste kan je dus kiezen voor matte waxen, clay’s, muds of fibers om je haar mee te stylen. Zorg ervoor dat wanneer je deze producten in je haar gebruikt, dat het haar droog is, zo pakt het product beter en blijft het ook echt een matte look.

image

Zo maak ik een pompadour nieuwe stijl:

Toch liever geen Pompadour nieuwe stijl?? Kijk dan hier welk kapsel je wel wilt dragen.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer