MuziekMuziek

Mannenkapsel trend voorjaar / zomer 2016. Rock de nonchalante coupe!

Jan Willem met herenkapsel najaar 2019

Trends komen en gaan maar de trend die ik nu gespot heb lijkt echt een blijvertje te worden. Dit wordt het mannenkapsel voor het voorjaar en zomer van 2016. We gaan ons haar los en nonchalant dragen. Hoe ik dat weet?? Goed kijken en luisteren naar de wensen van mijn klanten. De start van de lente is altijd een goed moment om van haarstijl te veranderen, we laten de winter achter ons en het wordt tijd voor wat anders. De ene metamorfose na de ander loopt bij mij de B4men Barbershop uit. De man is duidelijk toe aan een ander haardracht. Nu viel het mij al eerder op, dat zeker in de grote steden als Amsterdam en Haarlem waar ik veel kom, mannen steeds vaker te zien waren met niets in het haar. Geen gel, pomade of wax maar toch met het juiste mannenkapsel. Dat maakt het voor mij zeker, wij gaan echt veranderen in haarstijl. Het strakke kapsel laten we achter ons en we gaan voor een nieuwe trend!

Een nonchalant mannenkapsel hoe doe je dat

Allereerst weer het advies wat ik altijd geef, ga naar je kapper en laat het juiste kapsel in het haar knippen. Je kan wel een ander kapsel willen stijlen maar als je niet het juiste model in het haar hebt, gaat het niet lukken. Belangrijk is om duidelijk aan te geven wat je voor ogen hebt. Neem foto’s mee van het kapsel wat je graag wilt hebben. Bedenk wel dat het inspiratie is! De man op de foto kan heel ander haar hebben dan jijzelf. Een los en nonchalant kapsel moet ook los geknipt of gesneden worden, het kapsel vraagt om weer net even andere technieken dan het strakke kapsel. Ook qua styling is dat het geval. Niet meer strak föhnen maar lekker los door je haar met de föhn en kies een ander product om je kapsel mee te stylen. De beste producten daarvoor zijn een clay (bij kort haar) of een paste (bij wat langer haar). Uitgebreide info over hoe je dit kapsel moet maken vind je hier

Tijd voor inspiratie, Mannenkapsels voor de lente

Zo draag je een nonchalant mannenkapsel:

mannenkapsel trend voorjaar/ zomer

Leuk artikel?? Help ons dan groeien!!

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer