MuziekMuziek

Wit, witter, witst….het witte overhemd is zeker niet saai

Hoe kleurrijk we ook zijn, soms is de kracht van wit gewoon beter. Het is de meest klassieke Italiaanse fashion style, het witte overhemd. Ikzelf ben ook helemaal weg van een wit overhemd en heb er dan ook meerdere van in mijn kast hangen. De één is net weer even anders dan de ander, het is net zoals met een spijkerbroek, daar kan je er ook nooit genoeg van hebben. Het voordeel van een wit overhemd is dat je het werkelijk overal mee kan combineren. Van een spijkerbroek met gaten, een zwarte pantalon tot een gekleurde of kakikleurige chino, een wit overhemd straalt altijd rust en kracht uit.

Het witte overhemd is nooit uit de mode geweest maar dit voorjaar en zomer van 2016 ga je hem wel heel veel in het straatbeeld zien. Het is dus echt onmisbaar in je garderobe en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik vind, dat iedere man er minstens 2 in de kast moet hebben hangen. Nu wil je natuurlijk ook wel weten hoe je hem mooi wit houdt. Was je overhemd met een speciaal witwasmiddel op het liefst 30 graden. Tegenwoordig hoef je niet meer heter te wassen om je was goed schoon te krijgen. Doe je overhemd nooooooit in de droger. Ik, nou ja eigenlijk Marie Louise, gooit bijna geen kleding in de droger. Kleding blijft mooier als je het gewoon normaal laat drogen. Overhemden is het mooist als je het laat drogen aan een kledinghanger, scheelt in de vouwen waardoor het makkelijker strijken is. Strijk het liefst met een stoomstrijkijzer en strijk het overhemd als het nog een klein beetje vochtig is.

Wit overhemd combineren

wit overhemd dragen mannenwit overhemd combineren

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer