MuziekMuziek

Sex op vreemde plekjes. Durf jij buiten het bed te vrijen?

Sex, we hebben er al veel over geschreven. Zo hebben we het al eerder over de favoriete standjes van mannen en vrouwen gehad. Het experimenteren hoeft natuurlijk niet alleen maar een soort van gymnastische oefening in bed te zijn. Hoe leuk en spannend is het om het eens ergens anders te doen. Durf jij de sex buiten de slaapkamer te brengen?

Sex buiten de slaapkamer

Nu is het hebben van sex heel normaal en iets waar we ons absoluut niet voor moeten schamen. Na de reacties die we hebben gekregen op de eerder geschreven artikels over de standjes, blijkt dat jullie als lezers ook wel van variatie houden. Nu vragen sommige populaire standjes om wat meer ruimte en ik weet niet in wat voor balzaal jij slaapt maar onze slaapkamer is niet zo heel groot. Dit vraagt erom eens wat verder te kijken in huis. Welke plekjes zijn nu ideaal om sex te hebben of welke plekjes zijn super spannend om het eens te doen. Het vraagt natuurlijk om wat fantasie en lef, maar in de “vrije” natuur is het prima de liefdebedrijven. Waar buiten? Dat is maar net hoe spannend je het wil maken. Je kan ver de duinen in gaan of snel in een lift of misschien wel een vluggertje in een pashokje. De kans om betrapt te worden kan heel opwindend zijn maar het kan ook verlammend werken. Hoe ver durf jij te gaan?

Favoriete plekjes voor sex

Douche: Het hebben van sex onder de douche schijnt super lekker te zijn. Hahaha, ik zeg gelijk schijnt want onze douche is te klein om ook maar je kont te keren, dus voor ons valt dit plekje af. Heb je wel de ruimte dan staat dit plekje met stip op 1 onder mannen en vrouwen om hier te vrijen. Lekker warm en nat, meer heb je niet nodig toch!

Keuken: Het vrijen in de keuken geeft je veel mogelijkheden om je fantasie om te zetten in een spannende vrijpartij. Aan het aanrecht of op het aanrecht, het hoogte verschil geeft oneindig veel variatie. Super spannend en super lekker, vergeet na het vrijen niet even schoon te maken he 😉

De Auto: Vrijen in of op de auto is iets voor jonge stelletjes die even weg zijn van huis toch? Juist daarom is het zo leuk om af en toe die oude tijden te herbeleven. Zoek een privé plekje op, zet de stoelen naar achteren en kruip er maar lekker boven op. Wil je iets meer spanning, kies er dan voor om staand tegen de auto of op de motorkap te vrijen. Let wel op, heb je een eind gereden wees dan even voorzichtig om haar met haar ontblote billen op de kap neer te leggen. Anders is de vrijpartij snel over.

De vrije natuur: Buitensex, het kan super spannend en lekker zijn. Je kan het zo spannend maken als jezelf wilt en je kan het overdag of in de avond doen. De kans om betrapt te worden kan je vergroten of verkleinen door verder de natuur in te gaan. Deze keuzes maken het hebben van buitensex toch wel spannend. Wees wel goed voorbereid, zeker wanneer je er de tijd voor wilt nemen en het niet blijft bij een vluggertje. Neem een deken mee om op te liggen, niet iedere ondergrond leent zich namelijk voor het seksen.

Bioscoop: De spanning dat iemand je kan zien of horen maar misschien niet direct weet waar het vandaag komt en wat diegene hoort. Het is natuurlijk donker en het geluid van de film overstemt (als het goed is 😉 de eventuele geluiden die jij of je partner maakt. Het is misschien wel veel spannender om juist ervoor te zorgen dat je geen geluid maakt, dit zorgt ervoor dat je je moet inhouden waardoor het vele malen spannender is.

Pashokje: Ook hier draait het om de spanning dat je betrapt kan worden. Er hangt maar een dun gordijntje en vaak ook niet helemaal tot op de grond, de kans dat iemand dus iets zou merken is best aanwezig. Let er wel op dat wanneer het gordijn niet helemaal tot op de grond komt dat je niet allebei de broek tot op de enkels laat zakken, anders ben je er snel bij.

Nu kan ik mij voorstellen dat er nog wel honderd andere plekken zijn waar een goede vrijpartij jouw seksleven spannender maken. Heb je goed tips of mooie plekjes die we niet mogen missen laat het dan achter op Facebook of in de comments.

Leuk artikel?? Help ons dan groeien!!

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
 • Douche not
  Keuken not
  Auto hot
  Vrije natuur HOT
  Bioscoop not
  Pashokje hot
  ennn…. wat dachtje van vluchtstrook, inde tuin, op een gebouw of op het waterrr HOT 😉

Written by Jan Willem Huffmeijer