MuziekMuziek

MANNEN EN MAKE-UP kan dan wel??

Mannen en make-up…wat!!!! Dat nooit, zul je misschien denken. Ik als echte man ga zeker geen make-up dragen. Toch is het iets wat we steeds meer zullen gaan zien. De meeste mannen verzorgingsmerken komen uit met een make-up lijn speciaal voor mannen….echt waar!

Make-up voor mannen niet vreemd

Toch is het eigenlijk niet zo heel erg vreemd om als man make-up te gebruiken…en nee dan bedoel ik niet een hele plamuur laag zoals sommige vrouwen dit doen.
Maar een klein beetje om je beste punten in je gezicht naar voren te halen en oneffenheden in je gezicht weg te werken. Denk eens aan bijvoorbeeld je donkere wallen onder jouw ogen of rode vlekken.
Je kunt bijvoorbeeld een klein beetje foundation gebruiken om vlekken en wallen weg te werken, of als je heel lichte wimpers hebt kun je mascara gebruiken voor een heldere blik.

Doe eens wat aan je wenkbrauwen

Wat ook een wereld van verschil maakt zijn de wenkbrauwen.
Je kunt je wenkbrauwen epileren zodat ze niet in elkaar overlopen en je dus niet op Bert lijkt uit Sesamstraat.
Wat ook heel veel mannen tegenwoordig doen zijn hun wenkbrauwen verven…dit moet natuurlijk wel goed gebeuren dus ga hier niet mee zelf aan de slag.
Wat misschien iets verder gaat is een klein lijntje onder je ogen met eyeliner, maar ook hiervoor geld niet teveel, het moet natuurlijk lijken…we zijn geen Ken van barbie.
Voor je lippen kan je gebruik maken van een vocht inbrengende lipbalsem zoals Labello of van een ander merk.

Mannen make-up merken

Er zijn een aantal make up merken die speciaal voor de man gemaakt zijn, je hebt het Britse merk Taxi Man deze is heel uitgebreid en heeft stoere uitstraling, maar ook MAC en Jean Paul Gaultier hebben make up producten speciaal voor de man.
Mannen make up is vandaag de dag” booming business” volgens de manager van Taxi man..je kunt zowel macho zijn als make up dragen.
Komend najaar komt ook Tom Ford met een cosmetica lijn voor de man, genaamd Tom Ford for Men,deze collectie bevat een gezichtscleanser, een moisturizer,oogcreme,zuiverend moddermasker,concealer,bronzing gel en 2 nieuwe geuren.
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer