SelectSelect

Verzorg je lippen goed

Verzorging van je lippen is niet alleen belangrijk in de winter. Ook in de zomer is een goede verzorging van de lippen erg belangrijk. Nu is het voor mannen over het algemeen niet een sexy ding. Toch is het erg belangrijk om dit niet zomaar aan ons voorbij te laten gaan. Verzorg jij je lippen al zoals het hoort??

Mannen verzorg je lippen goed

Waarom je je lippen goed moet verzorgen?? Wat maken je lippen dan zo speciaal en anders dan de rest van je lichaam. De lippen bevatten geen pigment en het is dus erg belangrijk om ze goed te beschermen tegen de zon. Ze verbranden veel sneller dan je zou verwachten. Daarom verzorg je lippen goed! Dus ook op het water, langs het strand of gewoon op straat het is erg belangrijk om goed te smeren. Zoveel en zo vaak als je maar nodig hebt.

LAbello For Men

Labello for men is speciaal gemaakt voor mannen. Zijn mannen lippen dan anders dan vrouwen lippen? Nee niet echt anders dan dat ze op een vrouwenlichaam zitten. Waarom dan een lippenverzorger speciaal voor mannen. Deze lipbalsem heeft een uv bescherming en verzorgt zonder te geuren, kleuren en glanzen. Niemand die dus kan zien dat je iets op je lippen draagt.

Tips voor een goede verzorging zijn:

-Drink veel water, een goede vocht balans is erg belangrijk voor de huid en dus ook voor je lippen.

Gebruik van een goede gezichtscreme, smeer bij voorkeur de creme s’avonds dan kan de huid in de nacht herstellen.

– Speeksel droogt uit, lik dus niet aan je lippen.

Labello For Men

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Written by Jan Willem Huffmeijer