MuziekMuziek

Dolce & Gabbana Intenso echt heel erg lekker.

Geuren, ik heb er inmiddels al heel veel beschreven op de blog en ik heb er nog veel meer geroken. Niet alles haalt de blog, ik filter er behoorlijk wat uit, alles waar ik niet achter sta komt niet op de blog. Vaak krijg ik de vraag hoe objectief ik ben, ik krijg immers wel wat opgestuurd en voel je jezelf dan niet verplicht om hierover te schrijven. Nou, ik kan hierop volmondig NEE antwoorden, bedrijven sturen mij vaak gewoon maar wat op en hopen dat ik er dan over schrijf en wanneer zij mij een goed product sturen dan ben ik niet te beroerd om jullie dit te melden. Waarom deze uitleg zal je misschien afvragen, nou dat komt omdat ik een heel positief artikel ga schrijven over de nieuwe geur van Dolce & Gabbana Intenso.

DSC09881 DSC09889

Dolce & Gabbana Intenso voor mij

Het valt mij op dat ik heel veel geuren binnen krijg die vaak er op elkaar lijken en dat er weinig merken zijn die echt net even anders zijn dan andere. Dolce & Gabbana slaagt hier voor mij zeker in. De vorige geur Light Blue was toen ook een heel aparte geur en die heb ik in dat jaar niet van een ander merk geroken. Nu is daar de Intenso en weer is hij heel bijzonder en onwijs lekker!!! Zo af en toe krijg ik een parfum binnen die voor mij de spijker op de kop slaat, dit is hem. Fris, zoet, houterig, koffie, tabak en leer, het zit er allemaal in. De geur is aanwezig zonder echt op te vallen, heerlijk! Deze geur heeft mij gegrepen! Zelfs mijn kinderen vinden deze geur echt heel lekker en zij willen maar blijven ruiken.

DSC09890

Dolce & Gabbana Intenso

Wat maakt de geur zo bijzonder? Dat is simpel het moepel-akkoord is de reden. Het moepel-akkoord is voor het eerst in de parfum industrie gebruikt. Het komt van de Moepel, een boom die groeit in Zuid-Afrika. Het akkoord is de hedendaagse versie van het tabakseffect en is super sensueel, rijk en dus volkomen uniek.

De topnoten van de Dolce & Gabbana Intenso zijn watermeloen, basilicum en geranium. Het hart van de parfum is voor lavendel, hooi, salie en cipres. De basis is robuust en extreem lekker met tonen van moepel-akkoord, muskus, sandelhout en laudanum.

intenso-

De Dolce & Gabbana Intenso assortiment

De geur is een Eau De Parfum en is verkrijgbaar in een 40, 75 en 125 ml. ook zijn er een showergel, deo stick en aftershave verkrijgbaar. De Dolce & Gabbana Intenso is vanaf nu verkrijgbaar bij de betere parfumeriewinkel.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer