MuziekMuziek

Kapsels in 2016, wat gaat het worden? Voorspel het mee.

Kapsels zijn voor mij heel belangrijk, ik verdien er zelfs mijn brood mee. Naast het knippen van kapsels schrijf ik inmiddels alweer bijna twee jaar over kapsels. Het kapsel van 2015, althans het artikel daarover, is voor mijn site een heel groot succes geweest (wil je het lezen klik hier). Ik merk ook in de barbershop dat veel mannen nog erg moeten wennen om het haar weer wat losser te gaan dragen. Na alle strakke kapsels van 2014, gaat het mannenkapsel in 2015 echt wel veranderen…..of je het leuk vind of niet 😉 De grootste verandering komt aan het einde van 2015 begin 2016, daar zullen we echt overstappen op een nieuw modebeeld. Ik heb jullie inmiddels al veel hints gegeven, maar het lijkt mij eens leuk om jullie er ook bij te betrekken en te vragen wat jullie denken over de kapsels in 2016.

De kapsels in 2016

Ik zou jou willen uitdagen om mij te vertellen wat jij gaat verwachten van de kapsels in 2016. Misschien heb je inmiddels al wel je kapsel van 2015 omgeruild voor de nieuwe ‘lossere’ en ‘natuurlijke’ look. Ik wil graag de b4men site iets interactiever maken en jullie meer betrekken bij wat ik schrijf,  zodat het niet alleen maar vanuit mijn kant komt. Natuurlijk wil ik voor deze uitdaging ook jullie belonen als jullie meedoen.

Voorspel het kapsel van 2016

Wat moet je hiervoor doen. Laat in het berichten gedeelte jouw idee achter van wat jij denkt dat de trendy kapsels in 2016 gaan worden. Dit kan uitgeschreven worden of met een foto. Daarna deel je dit artikel op je Facebook pagina en daag je je vrienden uit om ook mee te doen. Zo krijg ik een goed beeld van wat jullie nu van het kapsel van 2016 verwachten.

Wat krijg je daarvoor terug

Geen uitdaging zonder beloning toch? Omdat het hier allemaal om kapsels draait zal ik jullie op een gepaste manier belonen…Ik zal onder de reacties en de mensen die het bericht gedeeld hebben 10 winnaars trekken. Zij krijgen van mij het voorspelde kapsel van 2016 met de daarbij juiste verzorgingsproducten voor in het haar. Ook vrouwen mogen meedoen aan deze uitdaging alleen doen zij het voor hun man/vriend, ik blijf natuurlijk wel een herenkapper!! Ik zal iedere maand 1  winnaar kiezen tot 2016.

studio70 - B4men kapperstraining Haarlem_28 foto jw

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
7 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer