MuziekMuziek

De lente kapsels voor mannen 2019

lente kapsels mannen 2019

De lente kapsels voor mannen 2019 zijn niet heel verrassend maar ik heb er wel genoeg verzameld zodat je in ieder geval genoeg inspiratie krijgt. De lente staat normaal voor nieuwe dingen. Toch lijken we een beetje te blijven hangen. Weinig spannende vernieuwingen dienen zich aan. Ik heb wel wat andere trends gezien die ik verwacht dat die gaan doorzetten. Dit is alleen geen haar op je hoofd daarom zal ik deze trend in een ander artikel beschrijven. Maar wie oplet zal hem kunnen zien in dit artikel!!?? Laat op facebook maar weten als je hem gevonden heb.

Lente kapsels voor mannen 2019

Zoals gezegd blijven de trends een beetje zoals die zijn. De kapsels van mannen zijn de afgelopen tijd steeds losser geworden. Dit zal zeker blijven. Grappig is dat je nu een tweedeling gaat zien tussen mannen. Mannen met langer haar of juist vrij kort haar. De zijkanten van de kapsels blijven wel redelijk kort. De bovenkant van het kapsel dragen we kort of dus juist heel lang. Hoe korter de zijkanten, hoe stoerder de lente kapsels voor mannen.

Stylen van het lente kapsel voor mannen 2019

De lente kapsels voor mannen zullen steeds losser gedragen worden. Het liefst doe je niets in je haar. Echter soms is het wel nodig om wat versteviging in je haar te doen. Gebruik dan een heel klein beetje gel op droog haar. Dit werkt bij mij altijd het beste. Mag het een beetje vallen gebruik dan een paste of clay in het haar.

Voorbeelden kapsels voor in 2019

Vanwege onduidelijk regelgeving kan ik niet meer mijn inspiratie foto’s van kapsels delen die op mijn Pinterest Pagina staan. Wil je dus meer inspiratie, ga dan naar de b4men Pinterest Pagina.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer