MuziekMuziek

De kapsel Trends 2015 voor mannen by B4men.nl

Over de kapsel trends 2015 voor de mannen heb ik alweer veel geschreven. De eerste helft van het jaar is nog steeds voor de strakke kapsels, maar vanaf de zomer zal het beeld langzaam gaan veranderen en komen de natuurlijke kapsel meer en meer in het straatbeeld. De veel besproken pony zal in het najaar steeds zichtbaarder worden….die heel strakke pony’s die je op de catwalk ziet, zullen niet snel echt een ‘mode ding’ worden. De catwalk is een uitvergroting van de trends die komen gaan. Vandaag neem ik jullie mee door het jaar 2015 en geef ik inspiratie voor jou kapsel in 2015 van seizoen tot seizoen.

De kapsel Trends 2015 voor mannen

Mijn herenkapsel in 2015 geknipt en gestyled volgens de laatste kapsel trends 2015 voor mannen:

Blijf op de hoogte van alle trends en ontdek veel leuke informatie, abonneer je op mijn Youtube kanaal!!

Wil je weten wat naast de kapsel trends 2015 voor mannen de trends worden op het gebied van fashion?

De fashion trends 2015 voor mannen

De haar trends voor 2015

1 kapsel op verschillende manieren gestyled 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer