MuziekMuziek

Kerst Win-Actie met Braun. B4men geeft 2 x 2 Braun scheerapparaten weg.

Het is bijna kerst en dat betekend tijd voor cadeautjes. B4men zou B4men niet zijn, als we er niets mee zouden doen. Speciaal voor de lezers van B4men mag ik in samenwerking met Braun 4 scheerapparaten verloten. Lees verder wat je hiervoor moet doen.

braun 3

Scheren met Braun

Nu ben ik weer inmiddels flink bebaard maar ik heb op mijn blog al meerdere reviews met Braun scheerapparaten gedaan en ik kan jullie vertellen dat ik altijd onder de indruk ben geweest. De scheerapparaten die ik nu mag gaan verloten zijn de twee paradepaardjes van Braun. Zo verloten we 2 nieuwe Braun Series 3. De Braun Series 3 zijn uitgerust met de nieuwste technologische snufjes en kan het prima aan om zelfs een 3 dagen baard zonder irritatie van het gezicht te scheren. De klapper zijn de 2 Braun Series 9 die we mogen verloten. Dit is de topper van Braun en heeft een super mooi design en een ongekend scheerresultaat. Met deze scheerapparaten ga je met veel comfort en plezier jouw gezicht haar vrij houden.

braun 9

B4men & Braun Win-Actie

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 4 scheerapparaten?

-Ga naar de Facebookpagina van B4men en Like de pagina en deel het bericht van de win-actie.

-Ga naar de Facebookpagina van Braun en Like de pagina.

 

De winnaars zullen zondag 27 december 2015 worden bekendgemaakt. Zij krijgen een persoonlijk bericht en krijgen hun prijs thuis gestuurd.

Namens Braun en B4men wensen wij jullie geweldige feestdagen.

braun kerst

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
9 comments
 • WAUWIE!! Dit is echt superleuk Braun & B4men.nl!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke DROOMPRIJS gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Whaaaa ik wil echt heel heel héél graag manlief verrassen met zo'n te gek Braun scheerapparaat, WAUW! Ohhh hij zeurt al een tijdje dat die van hem niet helemaal lekker meer scheert.. dit zou echt "Het" perfecte cadeau voor onder de boom zijn, SPANNEND! Hopelijk mag ik hem onwijs verrassen…ben echt helemaal ENTHOUSIAST ???????????????????? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd..
  ☑️ geliked
  ☑️ openbaar gedeeld…
  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* ???? 

 • Beide gedaan!
  Hopelijk win ik???? Want dan mag ik waarschijnlijk mijn zoontje weer knuffelen… Nu kriebelt het teveel met die stoppels ????

 • Leuke kerstactie! Ik doe graag mee voor mijn man die te lui is om zich te scheren. Met een Braun scheerapparaat is hij snel en makkelijk klaar daarmee. En ik heb weer mijn plezier…????

 • Duim duim ondertussen blijf ik tot de 26e de kerstman met baard misschien de 27e zonder. …….

 • ik waag graag een kansje voor mijn lieve vriendje, nu krijg ik prikzoenen en ik verheug me al op gladgeschoren zachte wangetjes! Like & shared op facebook.
  duim duim duim en groetjes van Riekie

 • Wat een geweldige prijs Jan Willem !!! Ik scheer mezelf altijd met mesjes dus ding niet mee naar dit prachtige kerstgeschenk maar, ik wens iedereen die hem gaat winnen heel veel scheerplezier !!! Alleen voor het design is het al een musthave.

 • Hele mooie actie Jan Willem!
  Ik houdt je blog al een hele tijd in de gaten en toen ik deze actie voorbij zag komen kon ik het niet laten om en poging te doen. Kan ik misschien dan eindelijk die oude tondeuse weg doen waar ik nu mee trim! ????

 • Ho ho ho dat is een mooi kerstkado
  Gooi mij maar in de hoge hoed
  dan beginnen mijn kerstdagen wel heel erg goed
  super leuke actie braun en b4man
  mijn man wordt 12 januari 65 dus kan ik hem verrassen met dit mooie scheerapparaat………..

Written by Jan Willem Huffmeijer