De Baardproducten van MR. Dutchman. Review en Win-Actie by B4men.nl

De Baard, er is al veel over geschreven en nog meer over gesproken. Door mij op de blog, in de B4men Barbershop en in alle andere media. Zoals beloofd zullen we de komende tijd veel mooie producten voor jullie gaan reviewen op de blog. En we trappen af met een compacte maar complete baardverzorging van MR. Dutchman.

DSC06285

MR. Dutchman

Een stoer en oer Hollands merk. De filosofie achter MR. Dutchman is vrij simpel, ze gaan voor goede kwaliteit en anders niet. Er wordt vaak erg makkelijk en simpel gedacht over baardproducten en zeker over baardolie. Beetje vettigheid met een lekker geurtje en klaar. Dat is niet helemaal waar een goede baardolie om draait, het is namelijk niet zomaar wat vettigheid wat je haren soepel houdt. Een goede baardolie is namelijk een erg goede verzorger voor je baardharen maar ook voor de huid onder de baard. Investeren in goede producten is investeren in jezelf.

MR. Dutchman Kneiter Olie

Een ‘kneiter’ goede olie op basis van Jojoba olie. Deze baardolie is rijk en wordt goed door je baard en huid opgenomen. De geur is vrij neutraal en zeker niet overheersend. Dit is een veilige keus qua geur, zeker wanneer je nog een parfum wilt dragen. Ikzelf ben wel van geuren maar dit is puur persoonlijk. De olie zelf is erg prettig en door de samenstelling werkt hij goed tegen ontstekingen en ingroeiende haren.

DSC06296

MR. Dutchman Kicken Balsem

Baardbalsem wordt door veel mannen vergeten. Ik krijg bij mij in de barbershop vaak de vraag waarom de baardharen zo pieken terwijl ze toch baardolie gebruiken. Een baardolie verzorgt de baard en een baard balsem houd de baard onder controle. Een beetje Kicken Balsem is voldoende om de baard een verzorgde en gestylde look te geven. Deze balsem is ook heel neutraal van geur en heeft een matte finish. Deze matte finish geeft de baard een heel natuurlijke look. Zeer mooie baard balsem, die mannen met een beetje baard goed kunnen gebruiken.

DSC06293

MR. Dutchman Uber Zeep

Er is al heel veel geschreven en gesproken over de baard en hoe vies die zou zijn. Nogmaals alles begint met gezond verstand en een goede hygiëne. Een baard zeep is dus zeer bruikbaar. Het mooie van MR. Dutchman is dat zij echt gekozen hebben voor een echte zeep en geen shampoo. Zeep is namelijk veel verzorgder en zachter voor de baard en huid. Bijkomend voordeel, het is ook nog eens veel voordeliger in gebruik. De geur is die van een echte zeep, neutraal en met een beetje opa gevoel. (dit is niet beledigend bedoeld 🙂 )

DSC06299

Winnen van MR. Dutchman

Nu kan ik mij goed voorstellen dat je MR. Dutchman zelf eens zou willen proberen. B4men verloot speciaal voor jullie baarddragers 2 MR. Dutchman Black Doos met te gekke MR. Dutchman T-Shirts. Wat moet je doen om kans te maken op deze MR. Dutchman Black Doos.

Wanneer je alles hebt gedaan maak je kans op 1 van de 2 pakketten. De winnaars krijgen donderdag 11 februari persoonlijk bericht.

DSC06288

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer