MuziekMuziek

Destiny 2 Launch Event Winactie om erbij te kunnen zijn!

Ja ja…. je leest de titel goed!

Ik mag namens B4men 8 gastenlijstplekken weggeven! De officiële launch event is op dinsdag 5 september in de Melkweg in Amsterdam. Het wordt een avond met DJ’s, optredens en uiteraard veel gamen. Het begint om 20:00 uur dus een prima tijd! Aan het einde van het event krijgen jullie een goodiebag mee plus de game! Je hebt mij misschien al gezien via de video en/of de blog gelezen van de Open Beta van Destiny 2. Ik denk dat de Launch Event van Destiny 2 nog toffer zal zijn!

Nu ga ik het als volgt doen, want het is natuurlijk leuker om met zijn tweeën te gaan dus ik verloot 2×2 gastenlijstplekken via Facebook en 2×2 gastenlijstplekken via Instagram. Hieronder lees je wat je moet doen om erbij te kunnen zijn!

Destiny 2

Voor de Facebook actie gaat het als volgt:

  • Like B4men en like dit bericht!
  • Tag je vriend waarmee jij naar het Destiny 2 Launch event wilt via een reactie op de B4men post zelf
  • Deel het bericht van Destiny 2 launch event winactie (openbaar)

Voor de Instagram actie gaat het als volgt:

  • Like de B4men Instagram pagina en like het bericht
  • Tag je vriend waarmee jij naar het Destiny 2 Launch event wilt via de foto op Instagram

Mag je aan beide acties mee doen? Ja natuurlijk! Des te meer kans om te winnen. Dus doe goed je best zou ik zeggen. De actie loopt tot volgende week dinsdag (22-08-2017). Ik benader je persoonlijk via Facebook of Instagram, dus houd je inbox goed in de gaten die dag! Wees niet getreurd als je niet gewonnen hebt want reageer je niet voor vrijdag (25-08-2017) dan geef ik ze alsnog aan iemand anders weg.

 

Veel succes en dan zie ik alle winnaars de 5e!

De winnaars van de Facebook actie zijn geworden: Ted Westgeest en Jeffrey van Dijk!

De winnaars van de Instagram actie zijn geworden: Angelo Bakker en Robin Lelsz!

Gefeliciteerd! Ik zal contact met jullie opnemen, mochten jullie niet voor de 25e reageren dan moet ik helaas de plek aan iemand anders weggeven. Ik zie jullie de vijfde!

 

Written by
Nick Strijbos

Ik ben Nick, 28 jaar en schrijf voornamelijk over games en gadgets op B4men. Op de platformen van PlayStation, Switch en PC. In mijn vrije tijd game ik niet alleen hoor, maar hou/maak ik ook (van) muziek.

View all articles
Written by Nick Strijbos