SelectSelect

De deur uit als stoere houthakker. Het ruiten houthakkers overhemd is het helemaal!

Ruiten overhemd, dat kan echt niet meer hoor. Ik hoor het je denken, het klopt bijna helemaal! Ik moet alleen echt even een uitzondering maken voor de ‘hippe’ houthakkers overhemden voor mannen. Deze zijn deze winter helemaal hot. Ik ben zelf echt een groot fan omdat het een simpele maar stoere uitstraling geeft. Het houthakkers overhemd is ook goed te combineren en past op een klassieke chino maar gaat natuurlijk altijd goed op een stoere jeans. De veelzijdigheid zit hem niet alleen in het dragen van het overhemd maar ook in de vorm en materialen waarmee het overhemd wordt gemaakt. Ik heb nu twee stoere overhemden in mijn kast die beide totaal verschillend zijn. Ik laat jullie zien hoe ik ze draag maar ik laat jullie ook wat inspiratie foto’s zien. Het is een beetje hipster maar daar is op zijn tijd niets mis mee toch?

Mijn Ruiten Houthakkers overhemden

Superdry

DSC06131De eerste die ik deze winter ben aan dragen is het overhemd van Superdry. Het overhemd van Superdry is een dik en robuust overhemd doordat hij is gemaakt van dik flanel. Dit overhemd is daardoor echt super voor in de winter. Hij is niet alleen stoer qua uitstraling maar ook nog eens functioneel. ย Super cool, ik mag onder de lezers van B4men ook dit overhemd verloten. Ik heb echter alleen een maat S tot mijn beschikking. Ik vertel jullie onderaan het artikel hoe je kans maakt.

McGregor

DSC06110Deze outfit is echt meer voor de hipsters onder ons. Ik zal zelf nooit ontkennen soms een klein hipster te zijn en ik kan mij dus ook goed vinden in deze combi. Het ruiten overhemd is stoer maar wel met een hoge mate van elegantie. Let op, ik moest echt een maat groter kopen dan normaal omdat hij behoorlijk getailleerd was. Dit geeft die klassieke en nettere uitstraling, het patroon van de stof maken het overhemd weer stoer. Ik heb voor de ultieme hipsterlook ook een te gekke trui aangeschaft die erg goed past bij de outfit. De trui en het overhemd komen van Adam Brandstore.

DSC06128

Win jij een Superdry houthakkers overhemd? Zo doe je mee.

Wil jij kans maken op deze te gekke ruiten overhemd van Superdry? Dan is het volgende belangrijk om te doen.

  • Deel dit bericht op Facebook
  • Like, als je dat nog niet gedaan hebtย B4men op Facebook
  • Laat onder het bericht op de B4men Facebook pagina achter wat jij vindt van het houthakkers overhemd.

De winnaar wordt 5 februari bekend gemaakt. Let op, er is maar 1 overhemd beschikbaar in de maat S. Het kan niet geruild worden voor een andere maat.

image

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
4 comments
  • Superstoere combi met een mooie spijkerbroek!! .
    Maar om nou een hele dag met zo’n bijltje der bij te lopen dat gaat me te ver!! Dan gooi ik het bijltje der wel bij neer.

  • NICE! Ruitjes zijn zeker helemaal terug deze winter. Niet alleen voor de overhemden maar ook voor de accessoires. Tevens kun je een geruit overhemd ook prima combineren met bijvoorbeeld een strikje. In mijn blog kun je daar meer over lezen.

    Misschien een beetje hipster, maar daar is op zijn tijd niets mis mee toch? ๐Ÿ˜‰

Written by Jan Willem Huffmeijer