MuziekMuziek

B4men Review: Braun Beard Trimmer bt5010. Win een trimmer van Braun!

Baarden, ik heb er al heel veel over geschreven en verteld. Toch krijg ik nog heel vaak vragen over het onderhoud van een baard. Hoe pak je nu op de juiste manier een baard aan. Braun heeft mij gevraagd om eens naar de nieuwe baard trimmer van hen te kijken, hierdoor zou het onderhoud van een baard een stuk makkelijker worden. Daarbij mag ik nog een paar mooie trimmers van Braun weggeven aan jullie lezers! Dus dat betekend testen met dat ding!

P6091138 P6091144

De Braun Beard Trimmer

Het eerste wat mij opvalt dat het een baardtrimmer, is die door zowel mannen met een lange of met een korte baard gebruikt kan worden. Echter is het gemak wel voor de kortere baarden. Voor de grote baard is het mogelijk om de verstelkop eraf te halen en de trimmer als een soort tondeuse te gebruiken. Dit is dus niet per definitie beter dan een “gewone” tondeuse. Voor de kleine baard biedt deze trimmer van Braun wel veel voordelen. Door de verstelkop die erop zit, kan je heel makkelijk en precies je lengte bepalen van je baard. Het is op deze manier ook heel gemakkelijk om meer lengte verschil in baard te creëren, wat zorgt voor meer dynamiek in de baard. Hoe je dit doet leg ik uit in het filmpje. De trimmer is verder voorzien van een goede motor, die geen moeite heeft met de hardere baardharen. De hoeken op de stelkop zijn rond en afgevlakt, dus geen scherpe hoeken die op het gezicht krassen. Iets wat ik heel erg prettig vind aan deze trimmer is de simpelheid. Er zit weinig poespas aan en dat maakt deze trimmer efficiënt en makkelijk te bedienen.  Met een prijs van € 59,95 is deze trimmer uitermate geschikt voor mannen die op een makkelijker manier hun baard willen onderhouden. B4men cijfer: 8

Winnen Winnen Winnen Winnen

Braun heeft speciaal voor de lezers van B4men 3 trimmers beschikbaar gesteld om te mogen verloten. Natuurlijk moet je hier wel wat voor doen. Ik heb er drie acties van gemaakt!! Ik zal per trimmer vertellen wat je hiervoor moet doen.

Braun MultiGroomer (mg5010) Facebook Actie

-Deel het artikel op Facebook en vertel waarom jij wilt winnen
Braun

Braun BodyGroomer (bg5010) Youtube Actie:

-Abonneer je op mijn YouTube kanaal
-Geef een reactie onder de review van Braun
braun-styling-geraete-stylen-rasieren-trimmen-braun-bg5010-trnd

Braun Haarclipper (c5050) Instagram Actie:

-Volg B4men op Instagram
-Geef een reactie onder de foto van de Beard Trimmer
 Braun Hair
Acties lopen tot zondag 25 juni 2016. Winnaars krijgen bericht en de Braun Trimmer opgestuurd.
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer