MuziekMuziek

Plantronics Back Beat Sense voor mannen die van muziek en vrijheid houden.

Ik ben gek op muziek en kan mij geen dag voorstellen zonder muziek. Toch is het niet altijd makkelijk om naar muziek te luisteren. Vooral onderweg kan het lastig zijn om naar je favoriete muziek te blijven luisteren. Ikzelf ben geen fan van oortjes voor mijn muziek, ze vallen uit mijn oren en het geluid wat eruit komt is dan toch vaak van een mindere kwaliteit. Ik kies dan al snel voor een hoofdtelefoon, daar zit een veel betere kwaliteit muziek in. Oké, ik ben het met je eens dat het alsnog een gedoe blijft met het snoer en met een groot lomp ding op je hoofd, daarom laat ik jullie graag deze nieuwe Plantronics Back Beat Sense zien.

DSC04810 DSC04812

Plantronics Back Beat Sense Hoofdtelefoon

Dit is voor mij de ultieme vrijheid, een hoofdtelefoon zonder snoer. Verbinden gaat via bluetooth en werkt super simpel. De kwaliteit van de muziek is prima en zeker voor draadloos vind ik het heel erg goed te doen. Bijzonder aan de Back Beat Sense is het gewicht en de compactheid. Het draagcomfort is erg hoog zeker ook doordat je niet hoeft te schuiven voor de juiste grote, hij rekt mee waardoor je altijd de juiste grote hebt. De vrijheid zit hem ook in de bediening, alles is te bedienen op de headphone zelf. Telefoon aannemen, nummers skippen of switchen van device het kan allemaal. Gaaf detail is dat wanneer je de Plantronics Back Beat Sense afzet je muziek automatisch pauzeert. Dus zit je net lekker in je muziek en wordt je geacht de hoofdtelefoon even af te zetten, geen probleem je muziek gaat gewoon verder waar je gebleven was.

 DSC04818 DSC04822 DSC04823 DSC04824 DSC04825 DSC04828

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Mooi koptelefoon !!! looks zijn goed. Echt een apparaat waarmee je gezien kan worden als je hem op je hoofd zet !! Als het geluid net zo goed is als hoe hij er uit ziet dan moet het goed komen. Bruine van de oorstukken en het hoofdgedeelte is goed gecombineerd met het mat zwarte van de behuizing !!!

Written by Jan Willem Huffmeijer