MuziekMuziek

Vliegen als verrassing voor de kids.

Niet lang geleden werd ik benaderd met de vraag of ik iets spontaans wilde doen voor Head and Shoulders. Super leuk natuurlijk maar om nu zomaar iets spontaans te gaan doen is best lastig. Wat moet je dan gaan doen, uit eten met een vriend of naar een concert gaan? Leuk natuurlijk maar ik zag al deze dingen niet zo bij elkaar. Head and Shoulders en iets spontaans waarom dan? Dat moet ik je natuurlijk even uitleggen. Wanneer je iets spontaans wilt doen moet je natuurlijk geen last hebben van roos of een jeukende hoofdhuid, dit staat je zelfvertrouwen natuurlijk in de weg. Laten ze nu juist hier zijn gespecialiseerd, Head and Shoulders heeft goede shampoo’s tegen deze problemen neem bij voorbeeld de 2 in 1 shampoo. Kijk, dat is een leuk aanknopingspunt waar ik wat mee kan. Maar als ik een vriend mee uit wil vragen moet er alsnog heel veel gereld worden en mist het de spontaniteit die ze graag willen zien. Wat als ik nu eens iets leuks met de kids kan doen, was mijn idee. Spontaner ga je het niet krijgen en heel eerlijk, zij verdienen het ook wel eens om een keer iets terug te krijgen van mijn blog. Dus het moest iets worden voor mijn kids en het moest iets met zelfvertrouwen te maken hebben. Vliegen… de kids van mij zijn helemaal gek van vliegen! (Niet dat we dit zo veel doen hoor.) Wij wonen zowat op de start en landingsbanen van Schiphol en komen hier regelmatig, gewoon voor de sfeer. Ikzelf ben als de dood voor vliegen dus die zelfvertrouwen kan ik op mijzelf betrekken.

image

Op naar Vliegveld Teuge

Gelukkig waren de mensen van Head and Shoulders het volkomen mee eens dat dit een erg leuke actie zou gaan worden. Vliegen ging het worden! Toch werd het wel anders dan dat ik had verwacht..die grote vliegtuigen ben ik inmiddels wel gewend en daar heb ik inmiddels wel wat vertrouwen in. Dit was echter niet te regelen en hoe leuk zou het zijn om een rondvlucht te maken boven Nederland in een vliegtuigje. Slik, nu kwam dat zelfvertrouwen van Head and Shoulders echt even om de hoek kijken. Ik, in zo’n klein ding, tja alles voor de kids en de blog! Op naar vliegveld Teuge. De kids wisten nog niets, alleen dat we een verrassing hadden. Vlak voordat we aankwamen hebben we het verteld, de ogen werden groot en ze wisten even niet goed hoe te reageren. Eenmaal op het vliegveld veranderd dit meteen, WAUW wat was het gaaf om die twee meiden zo dol enthousiast te zien. Onze piloot was heel erg leuk met de meiden en heeft ze meegenomen in de lucht naar het dolfinarium en Walibi. Klein minpuntje was dat er maar drie mensen tegelijk mee de lucht in konden en mijn vrouw en ik hebben dus afgewisseld. In de eerste vlucht heb ik naast de piloot gezeten en heeft hij mij zover gekregen om heel even het stuur over te nemen. Ik was echter niet zo stoer om dat lang vol te houden. (hé ook voor mij moest het wel leuk blijven:-) ) Mijn oudste dochter was in haar tweede vlucht wel zo stoer dat zij mijn plekje naast de piloot overnam. Ze heeft bijna de hele vlucht gevlogen.

Het was een heel bijzondere dag, een ongelofelijke ervaring voor de kinderen en voor ons als ouders. Deze Head and Shoulders actie heeft echt een geweldige indruk bij ons achter gelaten. Thanks!!

image image image image

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
  • Jan Willem,

    Wat een heerlijke gezichten hebben die meiden !!! Stralend .. Dat verrassen is gelukt zo te zien… Je kijkt zelf ook heerlijk als een boer met kiespijn !! 😀 😉 Volgende keer maar weer de boeing dus hihi

    Nou goed weekend !!!

  • hahaha met mijn vliegangst was het inderdaad wel even spannend! Maar alles voor de kids 🙂

Written by Jan Willem Huffmeijer