SelectSelect

Ice Watch Chrono Drift, een heel stoer nieuw horloge.

Icewatch._V399960515_

Het leuke van Ice Watch horloges, is de betaalbaarheid. Het geeft je op deze manier de mogelijkheid om eens te variëren en als ze een nieuw model uitbrengen om met de tijd mee te gaan. Ikzelf heb twee horloges van Ice Watch en die heb ik al eerder eens gereviewd op de site klik hier. Het nieuwe model heb ik nog niet en ik kan dus ook helaas geen eigen foto’s maken, jullie moeten het dus doen met de foto’s van Ice Watch zelf.

concept_image

De nieuwe Ice Watch Chrono Drift

De reden om jullie dit nieuwe model te laten zien is simpel….hij is gewoon erg gaaf!! Ik vind dit één van de meest mannelijke modellen die zij hebben en vanaf de eerste keer zien was ik onder de indruk. Het is ook één van de meest grote klokken van Ice Watch, met 48mm is dit echt een serieus horloge. Iets wat ik heel cool vind is het zwart, waardoor hij heel stoer oogt, ook vind ik de simpelheid van dit horloge erg mooi. Normaal houd ik wel van een hoop toeters en bellen op een horloge maar dit horloge kan wel een hoop, maar oogt heel clean en strak.

 

ice

Samenwerking met BMW Motorsport

Dit horloge is het product van een super samenwerking tussen BMW Motorsport en Ice Watch. Samen ontwierpen zij deze collectie mannen horloges.

Specs en prijzen Ice Watch Chrono Drift

  • 1 maat: Big (48 mm)
  • 4 kleuren: Beige, blauw, turquoise en oranje
  • Waterdichtheid: 10 ATM
  • Siliconen band
  • €129,-

Ice_Chrono_Drift

Voor meer info kijk op de site van Ice Watch

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Deze kende ik nog niet! Zelf draag ik nog steeds het eerste model (in het Zwart) welke ik zowel casual als op kantoor draag. Ook duiken met deze klok beviel me prima! Deze Ice-Chrono (Zwart-Wit) zou maar zo eens mijn volgende klok kunnen worden.

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Written by Jan Willem Huffmeijer