MuziekMuziek

AD: De bijzondere horloges van Seiko.

Horloges zijn voor mij het meest logische sieraad voor mannen. Het dragen van sieraden door mannen is gelukkig steeds meer geaccepteerd maar toch zijn er nog veel mannen die hier moeite mee hebben. Voor deze mannen zijn er gelukkig hele mooie horloges waarmee je heel functioneel toch een mooi sieraard kan dragen. Er zijn in Nederland heel veel merken horloges op de markt maar een van de merken die er voor mij uitspringt is Seiko. Ik durf echt wel te stellen dat bijna iedere man dit merk kent, is het niet van het polshorloge dan is het wel van het sporten. Seiko verzorgt namelijk bijna alle tijdwaarnemingen in de sport. Seiko is heel bescheiden en zonder dat ze heel hard roepen zijn ze toch overal zichtbaar. Afgelopen september is Seiko zelfs uitgeroepen tot “Brand of the Year”, daarmee staat het merk in hetzelfde rijtje als merken zoals Louise Vuitton, Apple en Google.

Schermafdruk 2015-10-21 16.02.36

Seiko voor iedereen

Ik heb Seiko nooit als onbetaalbaar gezien maar er zijn nog steeds heel veel mensen die bij het merk Seiko een heel duur prijskaartje zien. Oké, het zijn zeker niet de goedkoopste horloges maar voor een mooi en kwalitatief goed sieraad heb je wel wat budget nodig. Dit budget gaat van €399,- tot € 2400,- en dit is in mijn ogen geen onredelijk budget en zijn Seiko horloges ook prima betaalbaar en niet alleen maar om van te dromen.

Seiko

Highlights Seiko horloges

Ik kan natuurlijk veel schrijven maar uiteindelijk wil je ze toch gewoon zien. Ik heb hieronder een paar mooie horloges uit de collectie die ik heel gaaf vind. Voor meer info en horloges kijk op de site klik hier.

Ik zal met een heel bijzonder horloge beginnen, het is de Seiko Astron GPS Solar. De wereld wordt steeds kleiner en werken doen we inmiddels makkelijk over heel de wereld, het tijdsverschil blijft altijd lastig. De Seiko Astron GPS Solar lost dat probleem helemaal op, hij zet zich zeer nauwkeurig op de lokale tijd en je kan de tijd van je thuishaven altijd meenemen doormiddel van de tweede kleine klok in het horloge. Het is een zeer bijzondere klok met een bijzonder verhaal, hier staat ook een bijzondere prijs tegenover met € 2400,-  Het is één van hun duurste horloges.

Schermafdruk 2015-10-21 15.39.19

De Seiko Sportura Pepertual solar. Dit is in mijn ogen één van de mooiste en voor een meer sportievere doelgroep bedoeld. Het bijzondere aan dit horloge is de speciale solar cel die uit ieder licht zijn energie kan halen, niet alleen zonlicht dus! Vind je het lastig om iedere maand je horloge weer op de juiste datum te moeten zetten, dan kan je met dit horloge bijna 100 jaar voort. Tot 2100 is dit horloge helemaal klaar, zelfs de schrikkeljaren zijn hierin meegenomen. De prijs is echt verrassend, met € 530,- vind ik het geen dure klok.

Schermafdruk 2015-10-21 15.48.49

De Seiko Prospex Kinetic GTM Sun. Dit is de instapper van Seiko en zeker niet de minste. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de vorm iets minder mooi vind dan de vorige maar het is wel een erg leuke klok als het gaat om mee te reizen. Dit horloge is voorzien van een kompas en je kan een tweede tijd zichtbaar houden in de kleine klok op het horloge. Het horloge krijgt zijn energie uit je polsbewegingen. Wanneer hij dreigt leeg te raken dan geeft hij dit aan met een signaal. Helemaal vol van energie heeft hij genoeg reserve voor 6 maanden. De prijs van dit horloge is € 399,-

DSC04944 DSC04955 DSC04961

Schermafdruk 2015-10-21 15.54.39

 

 Zo draag ik de Seiko Prospex

DSC04963 DSC04967 DSC04973

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer