MuziekMuziek

Just Gold For Him by Roberto Cavalli. – B4men

 

just logo

Goud is momenteel de kleur binnen de wereld van de parfum. Ik laatst nog een review gedaan van Calvin Klein met Euphoria Gold Men. Met de kleur goud maak je als merk echt een statement, je laat zien hoe goed jou parfum is. Ik verwacht dan ook veel van een geur als zij de kleur goud gebruiken. De geuren van Roberto Cavalli hebben eigenlijk nooit mijn aandacht gehad, de reden daarvan weet ik eigenlijk ook niet. Sinds ik met de blog ben begonnen krijg ik de kans om met veel verschillende geuren kennis te maken en zo ook met de geuren van Roberto Cavalli. Ik ben sindsdien echt wel verrast door het merk en de mooie parfums.

 

DSC07073
Just Gold For Him Roberto Cavalli review by B4men.nl

Just Gold For Him by Roberto Cavalli

Verleiden en begeren dat is wat Roberto Cavalli met Just Gold wil bereiken. De parfum Just Gold is excentriek en heeft veel diepgang. Ik ben gek op zwaardere geuren en de beschreven geuraccenten beloven veel. Het parfum is opgebouwd met kruiden en hout, dit zij de ingrediënten die heel goed bij mij passen.

DSC07079
Just Gold For Him Roberto Cavalli review by B4men.nl

Het parfum opent kruidig met geur tonen van peper, nootmuskaat en kardemom. Het hart van Just Gold ligt en hoe kan het ook anders in Italië, tonen van espresso en leer geven de geur kracht en body. De basis is heel mannelijk en heeft veel diepgang dit komt door het gebruik van amber en vetiver. Het maakt Just Gold tot een erg mooi en bijzonder parfum.

Just Gold is dus echt een geur zoals ik hem graag ruik en draag. Ik heb alleen een klein puntje van kritiek. Ik heb het idee dat het parfum niet heel lang blijft hangen. Misschien wen ik heel snel aan deze geur omdat hij juist heel goed bij mij past maar ik heb het idee dat hij na een paar uur al beduidend minder aanwezig is. Verder is deze geur een absolute aanrader!!

Prijzen en beschikbaarheid van Just Gold

Eau de Parfum 30 ml – € 44,38

Eau de Parfum 50 ml – € 58,52

Eau de Parfum 90 ml – € 78,38

Just gold is vanaf begin oktober verkrijgbaar.

just
Just Gold For Him Roberto Cavalli review by B4men.nl
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer