MuziekMuziek

G-Shock Steel horloges voor stoere mannen!

Mannen en horloges, ze gaan prima samen. Ik zie tegenwoordig veel mannen die echt heel bewust zijn van de uitstraling die een horloge kan geven. Het is dus naast functioneel ook echt wel een fashion statement geworden. Een horlogemerk wat ik zelf graag draag is G-Shock, dit komt omdat het stoere en robuuste horloges zijn. Bijkomend voordeel, je betaald voor een mooi horloge een heel redelijke prijs. Op de blog hebben jullie al eerder een G-Shock horloge voorbij zien komen, toen ging het om een bijzonder camouflage model. Nu heb ik weer iets bijzonders, G-Shock heeft een lijn uitgebracht van metaal, G-Shock Steel.

Schermafdruk 2015-11-09 21.55.18

G-Shock Steel

G-Shock richt zich eigenlijk alleen maar op plastic horloges, hierdoor waren de horloges enorm duurzaam en waren de meeste modellen te koop onder de € 150,-. Ik heb deze strategie altijd wel begrepen maar ergens toch ook wel jammer gevonden. Een metalen horloge is voor veel mannen toch net meer een sierraad dan een kunstsof exemplaar. Het uitkomen met een G-Shock Steel lijn heeft het merk voor mij echt naar een hoger niveau getild. De nieuwe G-Shock Steel modellen zijn net zo sterk en robuust als dat we gewend zijn van de G-shock horloges.

DSC04501 DSC04543 DSC04523

Mijn G-Shock Steel

Het model wat ik zelf draag is de GST-W110D-1AER, een knots van een horloge. De metalen band heeft grote schakels die het horloge een nog stoerdere uitstraling geven. Het horloge is wel zwaar en ik moet eerlijk zeggen dat toen ik hem voor het eerst in mijn handen had ik niet verwacht had dat ik dit horloge veel zou dragen. Eenmaal om mijn pols is het horloge precies goed en voelt hij helemaal niet zwaar. Ik draag het horloge nu bijna iedere dag met veel plezier, ik krijg ook echt heel veel complimenten van mannen die graag willen weten welk merk horloge ik draag. De reacties die ik krijg als ik vertel dat het een G-Shock zijn echt briljant, het is nu eenmaal niet wat je van het merk verwacht.

DSC04923 DSC04908 DSC04914

De specificaties van de GST-W110D-1AER

-VOLAUTOMATISCH LED-LAMPJE

-SCHOKBESTENDIG

-LICHTENERGIE

-ZENDERGESTUURD (EU, USA, JPN, CHN)

-NEO-DISPLAY

-WERELDTIJDEN

-STOPWATCHFUNCTIE – 1/100 SEC. – 1 UUR

-TIMER – 1/1 SEC. – 100 MINUTEN

-5 ALARMEN PER DAG

-KNOPGELUIDEN AAN/UIT

-WIJZER BEWEEG FUNCTIE

-AUTOMATISCHE KALENDER

-12/24-UURS TIJDWEERGAVE

-MINERAALGLAS

-ROESTVRIJSTALEN RESIN-KAST

-RESINARMBAND

-INDICATOR BATTERIJCAPACITEIT
-CLASSIFICATIE WATERBESTENDIGHEID (20 BAR)
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer