MuziekMuziek

De nieuwe Ice Watch Pantone Universe.

020000553 ICE-WATCH-logo-black-background-RGB

De nieuwe Ice Watch modellen zijn voor mij waar de mode van nu voor staat: stoer, sportief en uitgesproken. Nee… het is geen heel bijzonder duur en dus een heel apart design klokje, maar gewoon een hele leuke horloge voor een leuke prijs. Mode, die iedereen kan betalen. Van de horloges die vallen in deze categorie is Ice Watch zeker één van de meest opvallende!! De felle kleuren en ook het stoere design van het horloge maken hem echt van nu.

Ice Watch Pantone

Dit is het nieuwe model en hij komt in vier uniseks kleuren. Nou ja, niet helemaal uniseks als je het mij vraagt…….hahaha. Het meest opvallende model en tevens kleur van het jaar is de Radiant Orchid. Een kleur die ik omschrijf als paars/rose, ik kreeg van Ice-Watch deze horloge aangeboden. Tja normaal kijk ik een gegeven paard echt niet in de bek, maar deze keer vroeg ik toch heel brutaal om een ander kleurtje. Uniseks oké, maar ik vond deze kleur wel heel erg vrouwelijk. Ik heb nu de Bird of Paradise gekregen…. een super gaaf oranje horloge en daarmee ben ik  gelijk klaar voor het WK hahahaha. Ik laat de foto’s onder aan het artikel zien.

Sinds de lancering van de PANTONE UNIVERSE™ collectie in 2013, heeft Ice Watch de samenwerking met ’s werelds autoriteit op het gebied van kleur gecontinueerd, om elke fashionista te kunnen voorzien van de laatste trends.

group_PANTONE_UNIVERSE_2014
Ice Watch Pantone

 

De tweede PANTONE UNIVERSE collectie van Ice Watch wordt naast de nieuwe kleur van het Jaar 2014 aangevuld door drie nieuwe kleuren: De oranje Bird of Paradise, de turquoise Cockatoo en de blauwe Dazzling Blue.

Het Ice Watch merk, opgericht in 2007, wordt nu verkocht in meer dan 110 verschillende landen. Het unieke ontwerp van het merk is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, wat neerkomt op meer dan 500 verschillende horloges. voor iedereen wat wils dus!!!!

 

DSC02378
Ice Watch Pantone
DSC02384
Ice Watch Pantone
DSC02431
Ice Watch Pantone
DSC02438
Ice Watch Pantone
DSC02440
Ice Watch Pantone

Voor meer info klik hier

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer