Hoe maak je puntjes in je snor. Zo dus.

Ik draag al een aantal jaar een baard. Soms wissel ik echter wel wat af qua lengte. Na een aantal jaar een baard vond ik het wel leuk om eens iets excentrieks te doen en ben ik mijn snor in puntjes gaan dragen. De eerste reacties waren een beetje lacherig, maar naarmate de snor steeds groter en mooier werd kwamen ook de complimenten steeds vaker. Afgelopen november tijdens de Movember maand heb ik mijn baard afgeschoren (zie hier de shavedown) en heb ik alleen mijn snor laten staan. Ikzelf vond het echt een te gekke look. Tja, een nieuw jaar betekende ook voor mij een nieuwe look en toen daarom heb ik ook mijn snor eraf gehaald. Het was een grote gok, maar ik was er niet happy mee kan ik je vertellen. Ik voelde mij echt een soort van geamputeerd!! Dus sinds twee maanden staat de baard weer op mijn gezicht en komt de snor er binnenkort gewoon weer bij.

Jan Willem Huffmeijer HR 003

De puntjes in de snor, hoe maak je die??

Mijn geheim van de puntjes in de snor…..Reuzel!! Ik gebruik zelf niet veel snorrenwax omdat ik vaak de kracht mis. Reuzel heeft in één keer de juiste kracht en na het aanbrengen hard het nog iets uit, waardoor de puntjes de hele dag mooi blijven staan. Belangrijk om op te letten is, gebruik niet te veel, anders krijg je klontjes pomade in je snor. Deze klontjes lijken op snotjes en geloof mij, dat vinden de vrouwen niet aantrekkelijk hahaha.

Zo maak ik de puntjes in de snor

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 comments
 • Beste,
  Je hebt een bijzonder mooie snor ook de man die zijn snor aan het goed leggen is is heel mooi
  Ik ga er ook aan beginnen, wil ook zo een prachtige krulsnor maar waar haal je die wax en wat is de juiste bewerking om die krul te zetten en blijft dat de hele dag staan
  Met vriendelijke groeten
  Stefan
  ,

 • Beste Stefan, De reuzel pomade is een super wax die mijn puntjes de hele dag op zn plaats houden. Hij is te koop bij de beter Barbershop. Suc6 man.

 • beste,

  super snor heb je. mooie stijl.
  ik heb de snor en de reuzel (rood). maar met regelmaat krult mijn snor de verkeerde kant uit. de puntjes staan omhoog, krullen wat naar binnen maar dan valt de rechter kant naar achter tegen mijn wang aan. is hier wat aan te doen ? hoor het graag !!

 • Beste Joppe

  Ik heb nu de reuzel blauw is wat sterker dan de rode
  Ik heb dat ook al eens gehad dat ene kant tegen men wang viel of soms eens naar beneden, heb nu een klein potje ook steek ik in men broekzak als ik weg ga en als ik naar de wc ga kijk ik altijd eens als het niet meer goed is werk ik wat bij maar nu is het lang geleden dat ik het nog eens moeten doen heb met de tijd blijven die haren goed zitten geduld hé
  Heb jij nu nog dat ze op u wang valt
  Heb jij de uwe al lang laat eens iets weten je mag het ook op men mail hoor metzeler.stefan@gmail.com
  Groetjes
  Stef

 • Beste stefan & Joppe

  Ik gebruik nu een klein jaar de rode reuzel, ik ben nog aan het twijfelen om naar de blauwe reuzel te gaan, mijn snor krult ook veel de verkeerde kant uit wat wel vervelend kan zijn, zijn er tips om deze makkelijker op de goeie plaats te krijgen, ik bestel zo ook een klein potje om bij de hand te hebben lijkt me inderdaad makkelijk.

  Grts
  Jeroen

Written by Jan Willem Huffmeijer