MuziekMuziek

De snor in 2019 komt weer terug. Hippe mannen in 2019

kapsel voor mannen met krullen

Dat de mode soms iets bijzonders kan zijn, daar ben ik inmiddels wel achter. Al 22 jaar barbier in Hoofddorp en alweer 6 jaar blogger van de lifestyle blog voor mannen B4men.nl, kan ik wel zeggen dat ik daar ervaring mee heb. Vandaag een artikel over de opkomst van de snor in 2019. Echt waar…. de snor wordt weer hip! Misschien niet direct onder de mannen boven de 30 jaar. Echter daaronder zie ik steeds vaker jonge mannen die trots een snor dragen. En nee, niet in combinatie met een baard maar echt de snor op zichzelf. Durf jij aan deze trend mee te doen?Staat er straks ook bij jou een harige borstel onder je neus?

De snor in 2019 voor de hippe man

Voor veel mannen heeft de snor een beetje een negatief imago. Wij hebben gelijk de beelden van de jaren 80′ voor ons. Of de foute snorren uit die foute pornofilms (die we nooit hebben gezien natuurlijk). Echter heeft de jonge man van nu helemaal niets met deze negatieve beelden. Zij hebben die tijd helemaal nooit meegemaakt. Tja en als je je als jeugd een beetje wilt afzetten, dan is die snor het ideale middel. Het gladde bekkie is niet bijzonder en de baard is inmiddels ook algemeen geaccepteerd. De snor is dus ideaal om je een beetje te onderscheiden van al die “oude” mannen die hem niet durven te dragen.

De Snor onderhouden is een vak apart

Voor goed onderhoud van je snor kan je uiteraard het beste naar een vakman gaan. Hij kan je het beste adviseren welke stijl bij jou en je gezicht past. Echter is het met een snor vaak wel heel erg een kwestie van smaak. Volg hierin dus vooral je eigen gevoel. Check veel foto’s en ga lekker experimenteren. Het voordeel van een snor is dat hij wat sneller lang is en daardoor kan je makkelijker veranderen van stijl. Wil je jouw snor goed onderhouden en doe je dit het allerliefste gewoon lekker zelf, dan komt er snel een uitgebreid artikel op de blog. Houd deze goed in de gaten dus.

Snorren inspiratie voor de man van 2019

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer