MuziekMuziek

Superli haarlotion, de kracht van vroeger in je haar

superli_logo_20142

Haarlotions zijn producten voor in je haar, die de meesten van jullie niet meer zullen kennen. Geloof mij dat je vader of opa echter hier zeker nog wel goede herinneringen aan hebben. Vroeger had iedere barbershop kasten vol met lotions in verschillende geuren en kleuren. Wanneer je toen der tijd een barbershop binnenstapte, was het eerste wat je opviel de bijzondere geur die daar hing. De afgelopen jaren is samen met de barbershop ook de haarlotions helemaal in de vergetelheid geraakt. Er was voor ons barbers bijna niet meer aan te komen. Gelukkig is nu met de opkomst van de barbershop ook de vraag naar haarlotions weer gestegen.

DSC09989

Superli Haarlotion

Superli heeft de oude traditie binnen het herenkappersvak echt weer op de kaart gezet. Heerlijke geuren en gewoon weer in een mooie glazen fles. Ik als barbier vind het geweldig om mijn klanten te verwennen en een mooie beleving te geven. Superli haarlotion maakt die beleving helemaal compleet. Niet alleen het haar zit mooi, maar het ruikt ook lekker en de hoofdhuid is meteen fris en verzorgd. Kortom, de man gaat als heer naar buiten. Superli haarlotion is niet alleen voor in de barbershop, ook voor thuis zijn ze heerlijk.

DSC09999

Waar is Superli haarlotion goed voor?

Veel mannen hebben geen idee waarom je een haarlotion zou gebruiken. Toch kan je er veel baat bij hebben. Haarlotions zorgen voor een goede doorbloeding van de hoofdhuid, het zorgt ook dat schilfers en roos veel minder kans maken. Door de basis van een hoge alcohol zorgt het ervoor dat een geïrriteerde hoofdhuid rustig wordt en dus ook minder schilfert. Er zijn een aantal verschillende soorten lotions die niet alleen anders ruiken, maar ook andere functies hebben.

Superli Eau de Quinine (Rotterdam), een rode haarlotion speciaal voor donker haar. Het stimuleert de hoofdhuid en helpt bij de bestrijding van roos en schilfers. New!!

DSC09995

Superli Medicinale Alcohol (London), deze lotion is op basis van 90% alcohol en werkt tegen een geïrriteerde hoofdhuid. Deze haarlotion heeft wel minder geur.

DSC00005

Superli Ijs Eau De Cologne (Moscow), dit is wat ze vroeger ijswater noemde. Heerlijk verfrissend voor in de zomer. De Superli Moscow wordt vervaardigd uit natuurlijke mentholkristallen.

DSC00003

Superli Eau De Cologne ( Venice), een echte Eau de Cologne. Heerlijke geur en erg verfrissend.DSC00006

Superli Eau De Portugal (paris), deze haarlotion is op basis van 70% alcohol en medicinale haartonicum, helpt goed tegen roos en schilfers

DSC00002

 Superli haarlotion bij Pro-Duo

Ik geef veel trainingen in het kappersvak en ook bij Pro-Duo de grootste kappersgroothandel van Europa en hier worden de producten van Superli ook verkocht. Ik laat graag in mijn trainingen zien hoe je de haarlotions weer terug kan brengen in het ritueel van de kappersbehandeling. Het wordt nog steeds te vaak onderschat, maar ook mannen willen graag op een mannelijke manier verzorgd worden.

Kijk op de site van Pro-Duo voor meer informatie over de verkrijgbaarheid klik hier.

Meer info over mijn trainingen bij Pro-Duo klik hier.

Pro-Duo_logo - verkleind

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer